- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Meraba arkadaşlar öncelikle konunun yeri burası değil biliyorum. Fakat hile bölümüne konu açmaya mesaj sayım yetmiyor. Bu yüzden sizlerin bu hack i kaçırmamanız için konuyu buraya açtım.
Hack 10x olup yerde ve at üstünde mükkemmel çalışmaktadır. Ve tüm karakterlerde sorunsuz çalışmaktadır. EK OLARAK : Bu ilk hile paylaşımım ve video çekmeyi upload etmeyi tam olarak bilmediğimden video koyamadım üzgünüm. Ama hilenin yapılışı çok basit olduğundan bir sıkıntı çekmeyeceğinizden eminim.
Gelelim Hilemize:
Hile Linki :
İndirme işlemini yapamayanlar olabilir o yüzden anlatıyım : İlk olarak Free Download butonuna tıklıyoruz ardından 60sn geri sayım olacak bittiğinde Download File butonuna tıklıyoruz ve son olarak Start Download butonuna tıklayıp hilemizi indiriyoruz.
Hile Kullanımı : Hilemizi masaüstüne çıkartıp açıyoruz. Dosyada bulunan WH+DMG10x klasörünün içindekileri Metin2 nin içindeki pack klasörüne atıyoruz ve Torrentsiz girişten oyuna giriyoruz.
PVP yi Torrentsiz olarak açmak: İlk olarak Metin2 klasörüne not defteri/metin belgesi açıyoruz. Dosyanın içine start pvpismi.bin yazım kaydediyoruz. Sonra bu dosyanın ismini start.bat olarak değiştirip gelen uyarıya evet diyoruz ve Torrentsiz girişimiz hazır.
Oyundan bir resim :
Tarama sonucumuz resim olarak :
ALINTIDIR !!
+REPLERİNİZİ BEKLİYORUM
LÜTFEN KONUYU KAPATMAYINIZ
Hack 10x olup yerde ve at üstünde mükkemmel çalışmaktadır. Ve tüm karakterlerde sorunsuz çalışmaktadır. EK OLARAK : Bu ilk hile paylaşımım ve video çekmeyi upload etmeyi tam olarak bilmediğimden video koyamadım üzgünüm. Ama hilenin yapılışı çok basit olduğundan bir sıkıntı çekmeyeceğinizden eminim.
Gelelim Hilemize:
Hile Linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme işlemini yapamayanlar olabilir o yüzden anlatıyım : İlk olarak Free Download butonuna tıklıyoruz ardından 60sn geri sayım olacak bittiğinde Download File butonuna tıklıyoruz ve son olarak Start Download butonuna tıklayıp hilemizi indiriyoruz.
Hile Kullanımı : Hilemizi masaüstüne çıkartıp açıyoruz. Dosyada bulunan WH+DMG10x klasörünün içindekileri Metin2 nin içindeki pack klasörüne atıyoruz ve Torrentsiz girişten oyuna giriyoruz.
PVP yi Torrentsiz olarak açmak: İlk olarak Metin2 klasörüne not defteri/metin belgesi açıyoruz. Dosyanın içine start pvpismi.bin yazım kaydediyoruz. Sonra bu dosyanın ismini start.bat olarak değiştirip gelen uyarıya evet diyoruz ve Torrentsiz girişimiz hazır.
Oyundan bir resim :
Tarama sonucumuz resim olarak :
TARİHE DİKKAT !!ALINTIDIR !!
+REPLERİNİZİ BEKLİYORUM
LÜTFEN KONUYU KAPATMAYINIZ
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Günceldir !!
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
O kadar kişi görmüş yorum yok mu ??
- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 133
- DevLira
- 0
İndiriom inşallah olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)