- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Meraba arkadaşlar öncelikle konunun yeri burası değil biliyorum. Fakat hile bölümüne konu açmaya mesaj sayım yetmiyor. Bu yüzden sizlerin bu hack i kaçırmamanız için konuyu buraya açtım.
Hack 10x olup yerde ve at üstünde mükkemmel çalışmaktadır. Ve tüm karakterlerde sorunsuz çalışmaktadır. EK OLARAK : Bu ilk hile paylaşımım ve video çekmeyi upload etmeyi tam olarak bilmediğimden video koyamadım üzgünüm. Ama hilenin yapılışı çok basit olduğundan bir sıkıntı çekmeyeceğinizden eminim.
Gelelim Hilemize:
Hile Linki :
İndirme işlemini yapamayanlar olabilir o yüzden anlatıyım : İlk olarak Free Download butonuna tıklıyoruz ardından 60sn geri sayım olacak bittiğinde Download File butonuna tıklıyoruz ve son olarak Start Download butonuna tıklayıp hilemizi indiriyoruz.
Hile Kullanımı : Hilemizi masaüstüne çıkartıp açıyoruz. Dosyada bulunan WH+DMG10x klasörünün içindekileri Metin2 nin içindeki pack klasörüne atıyoruz ve Torrentsiz girişten oyuna giriyoruz.
PVP yi Torrentsiz olarak açmak: İlk olarak Metin2 klasörüne not defteri/metin belgesi açıyoruz. Dosyanın içine start pvpismi.bin yazım kaydediyoruz. Sonra bu dosyanın ismini start.bat olarak değiştirip gelen uyarıya evet diyoruz ve Torrentsiz girişimiz hazır.
Oyundan bir resim :
Tarama sonucumuz resim olarak :
ALINTIDIR !!
+REPLERİNİZİ BEKLİYORUM
LÜTFEN KONUYU KAPATMAYINIZ
Hack 10x olup yerde ve at üstünde mükkemmel çalışmaktadır. Ve tüm karakterlerde sorunsuz çalışmaktadır. EK OLARAK : Bu ilk hile paylaşımım ve video çekmeyi upload etmeyi tam olarak bilmediğimden video koyamadım üzgünüm. Ama hilenin yapılışı çok basit olduğundan bir sıkıntı çekmeyeceğinizden eminim.
Gelelim Hilemize:
Hile Linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme işlemini yapamayanlar olabilir o yüzden anlatıyım : İlk olarak Free Download butonuna tıklıyoruz ardından 60sn geri sayım olacak bittiğinde Download File butonuna tıklıyoruz ve son olarak Start Download butonuna tıklayıp hilemizi indiriyoruz.
Hile Kullanımı : Hilemizi masaüstüne çıkartıp açıyoruz. Dosyada bulunan WH+DMG10x klasörünün içindekileri Metin2 nin içindeki pack klasörüne atıyoruz ve Torrentsiz girişten oyuna giriyoruz.
PVP yi Torrentsiz olarak açmak: İlk olarak Metin2 klasörüne not defteri/metin belgesi açıyoruz. Dosyanın içine start pvpismi.bin yazım kaydediyoruz. Sonra bu dosyanın ismini start.bat olarak değiştirip gelen uyarıya evet diyoruz ve Torrentsiz girişimiz hazır.
Oyundan bir resim :
Tarama sonucumuz resim olarak :
TARİHE DİKKAT !!ALINTIDIR !!
+REPLERİNİZİ BEKLİYORUM
LÜTFEN KONUYU KAPATMAYINIZ
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Günceldir !!
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
O kadar kişi görmüş yorum yok mu ??
- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 133
- DevLira
- 0
İndiriom inşallah olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)