HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
o zaman ne diyelim geçmiş olsun 

Evet arkadaşlar hesabım kapatılmış supporttan mesaj geldi ama bu kalıcı değil..Hile kaynaklı bir ban değil..Supporttu biraz fazla kızdırmışım
O yüzden 3 günlük ban yedim..Konu kilitlenmesi için bildiriyorum.
O yüzden 3 günlük ban yedim..Konu kilitlenmesi için bildiriyorum.Evet arkadaşlar hesabım kapatılmış supporttan mesaj geldi ama bu kalıcı değil..Hile kaynaklı bir ban değil..Supporttu biraz fazla kızdırmışımO yüzden 3 günlük ban yedim..Konu kilitlenmesi için bildiriyorum.
Biz suportta mavi kutu anahtarı aldık bir şey çıkmadı paramızla oynamayız diye sövüyoz.Gelen cevap:Bu defa anlayışla karşılıyoruz ütfen bir daha olmasın.Yoksa sen yüzlerine yımırta mı attın

Biz suportta mavi kutu anahtarı aldık bir şey çıkmadı paramızla oynamayız diye sövüyoz.Gelen cevap:Bu defa anlayışla karşılıyoruz ütfen bir daha olmasın.Yoksa sen yüzlerine yımırta mı attın![]()
sesli güldüm

Biz suportta mavi kutu anahtarı aldık bir şey çıkmadı paramızla oynamayız diye sövüyoz.Gelen cevap:Bu defa anlayışla karşılıyoruz ütfen bir daha olmasın.Yoksa sen yüzlerine yımırta mı attın![]()
Hahaha
Biraz fazla meşgul ettim sanırım..Kendimi TTNET müşteri hizmetlerini ararmışım gibi hissettim bir an 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)