DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Darkorbit Yardim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ChosenWarrior
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yok kardes ben kbot layim :D tamam simdi lf3 takiyorum sonra boxlari toplicam botla ya casper skype varsa beni bulsana oradan : keylord5

pbdo bot odemelimi ?

PS : kardes bende 1 tane lf-3 var, ve ben lf-3 ri 9500 uriye alicam demek ki 9500x5=47500, 62878-47500=15 378 uri kalicak

Son düzenleme:
pbdo bot 1 gunluk ama crack yaparsan sınırsız :D

skype kullanmıyorum

aga katlayıcı varmıs sen sımdı alma bısı hanı katlayıcı bıtınce toptan alırıns

sımdı sen x-2 ye koy gorunmezlık al full kutu toplasın 3 gun sonra toptan alırsın herseyını yarın bende alıyorm katlayıcı :D

ben su an 1-4 kutu topluyorum :D
ya bu katlayici nedir :D peki sen bana pbdo bot icin crack gonderebilirmisin ?
PS : kardes bende 1 tane lf-3 var, ve ben lf-3 ri 9500 uriye alicam demek ki 9500x5=47500, 62878-47500=15 378 uri kalicak

crack bende bılmıom nasıl yapılıo tw den bı ark yaptı saolsn forumda vardır yapan sor bulursun sende katlayıcı yokmu ? ben var dıe sandım tmm toplamaya devam fakat toplattıgn yer yanls sanırım ben tr3 te 1-4 u basınca full bot orada cok toplayamassın :D ama hanı sw farklıysa :D bos olan maplara koy tr3 1-4 full bot massallah adamlar kasıyor :D

bunu buldum kardes, ben sansliyim sadece 2 botcu var burada, ben bulgaristandayim su an ve saat 22;31 oyuzden olabilir :D :D
yani sindi kasiyim botta nekadar kasabilirsem sonra fulliyim lf3 leonova,sonra ne yapicaz :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri