HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardes bende leo var deneme charı ne varsa onda denıyom char saglam denılemez argeyı onda denedım pet ı onda denedım herseyı onda denedım lf3 al paran bıtıcek sakın vega fln alaym deme asla! gıt flaxları kas sat kas sat fecı para yaparsın 2 gunde 60 M Credı yaptım sen bılırsn
önce vega al kardeş geri kalanla ful elit hız al bota bırak yat uyu kamufle almayı unutma x-2ye bota bırakabilirsin
la leo iile Credı kas sonra 4 iris alınca 5 . ye credı kasmakla ugrasmassın suan leo ıle keske kassaydım golı almasaydım dıyorum golı 15 elıt hız la ve beslemelı ıle kasıyorm gar1diyan neyın kafasındasın suan 5 . iris parası pesındeyım sakın alma vega fln dalgamı gecıon....
KARDEŞİM bak ful elit hız vega ile katlayıcıyla saatte 10kya yakın uri alıyorum tr4 x-2 de 6. irisimi de uri ile aldım ful lf3 ful bo2yim ve çarı açalı 1 hafta oldu
Edit : tüm kapılar yapısı arge 5
Edit : tüm kapılar yapısı arge 5
anladim yani sindi flex aliyim onlari kasip satiyim sonra uridiumla ne yapiyim peki ?!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)