HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
biz kıymetsizmiyiz lan serverquerynin en önemsiz bir konusu bile sabitlenir bizim konularımızı sikleyen yok banlanırsam bidaha bu foruma ayak basmam giderim forum exe ye gidicem çekilişimi fln orda yapıcam yeter be ban yiceğim belli ama hepiniz şerefsiz siniz ne kadar ban yersem yiyim
Sen kadınlara iğrenç dedin ben onlara dünyanın en kıymetli şeyi dedim. siz kendinizi kıymetsiz olarak görüyorsanız ayrı bir konu.
bu arada flood için özür server queruy sende orspsun kim senin yanındaysa yazıklar olsun hepinize forumun neye dönüştüğü belli önceden dostluk vardı şimdi birisi orospu dediğim için bildirir gidin bildirin ban yersem yiyim yazıklar olsun be terler boşandı.
Bir insan Davranışlarını ve Huylarını Ailesinden alır.Çünki Yaratılışında Aileninin Genleri ve Dna ları vardır.Nasıl bir ailen olduğunu bizlere belirttiğin için Teşekkürler , Güle güle
knka sen sıkılmadınmıydı potingden![]()
Bende vds var rahatım artık![]()
aga antalyaya gidcem yarın 1.5 gibi biraz sevab işliyim gidiyim die düşünüom gelince malum okullar acılcak giremicem bidaha

Bir insan Davranışlarını ve Huylarını Ailesinden alır.Çünki Yaratılışında Aileninin Genleri ve Dna ları vardır.Nasıl bir ailen olduğunu bizlere belirttiğin için Teşekkürler , Güle güle
Aynen öyle katılıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)