noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Seprom Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

seprom 50k uri istiyor dün 400k uri ile arge aldım sadece 10k var ben sağı kapattım ilk solu gelistircem sonra sağı ama en hızlı nassıl olur yardımmm +++

prometium endrium terbium kademelerinin duranium ve prometid arasında en az 2 kademe farkı olsun. duranium ve prometid ile promerium arasında en az 1 kademe, promerium ile seprom arasında en az 3 kademe fark olsun. malum promerium credi kaynağı. kademe basacağın zamanlar duranium ve prometid kapatırsın.

seprom 50k uri istiyor dün 400k uri ile arge aldım sadece 10k var ben sağı kapattım ilk solu gelistircem sonra sağı ama en hızlı nassıl olur yardımmm +++

sağı kapatırsan sol hiç gelişmez çünkü geliştirirken promerium terbium ve endirum kullanıyor sun sarı kırmızı ve mavi olanları

bence şöyle de yapabilirsin, tabi bu diyeceğim biraz uzun sürecek :D

yeni bir hesap aç aynı sunucuda ve senin şirketinden olmasın, o hesabın skylabını sürekli geliştir, sonra gemi olarak iyi birşey al ve gemiye seprom aktar aldığı kadar ve gerçek hesabın ile bu gemiyi kesip çöpünü al hemen gelen sepromu gemiye aktar.

bu yöntem tabi daha uzun soluklu :)

kolay gelsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri