Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
4 çarımda banlandı kahretsın yaw 
banlanan çarımdan sadece bı ornek spectum tasarım 8 lf4 full +full 29 arge tum kapıları yapıldı kronos kapısı ıcın 9 parca uretıldı bı hercules bı de havoc tasarım + 735 bın urıdıum 3level kamıkaze 3 level radar protekolü ondan sonra ıstediğin yerde ambarı bosaltabılme özelliği vs vs .. en cok uzulduğum çarda buydu diğer çarların hepsıde spectrum tasarımdı arkadaslar admınle nasıl ıletısım kurabılırım lutfen yardımcı olun 4 çarım da ban yedı 

banlanan çarımdan sadece bı ornek spectum tasarım 8 lf4 full +full 29 arge tum kapıları yapıldı kronos kapısı ıcın 9 parca uretıldı bı hercules bı de havoc tasarım + 735 bın urıdıum 3level kamıkaze 3 level radar protekolü ondan sonra ıstediğin yerde ambarı bosaltabılme özelliği vs vs .. en cok uzulduğum çarda buydu diğer çarların hepsıde spectrum tasarımdı arkadaslar admınle nasıl ıletısım kurabılırım lutfen yardımcı olun 4 çarım da ban yedı 
4 çarımda banlandı kahretsın yawbanlanan çarımdan sadece bı ornek spectum tasarım 8 lf4 full +full 29 arge tum kapıları yapıldı kronos kapısı ıcın 9 parca uretıldı bı hercules bı de havoc tasarım + 735 bın urıdıum 3level kamıkaze 3 level radar protekolü ondan sonra ıstediğin yerde ambarı bosaltabılme özelliği vs vs .. en cok uzulduğum çarda buydu diğer çarların hepsıde spectrum tasarımdı arkadaslar admınle nasıl ıletısım kurabılırım lutfen yardımcı olun 4 çarım da ban yedı
![]()
Bulunduğun serverin büyük klanların birisinin ts adresini öğren onlar sana yardımcı olurlar.Yalnız belirli bir ücret ödemen lazım hesbaı açtırıtman için

tr2 deyim valla be bılmem kı sımdı hangı ts felan buyuk hıc takıp etmıyorum bı de sence ne kadar İsterler 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)