mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

salimcani64 yaptığı ayıp.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murder1993
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 962

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yaptığı,Kötü Olmuş :(İyi forumlar..

Ayıp ve kötü resmen rep kasma ve adamın tüm hevesini kırmış oldu. 1 hafta -10 gün önce charım calındı sonra bu çekilişe katıldım ve kazandım heveslendim 1 ayda yeniden char dizerim diye ancak bu arkadaşın yaptığı hiç olmadı.

Daha önce hiç vds almadım.6Hesabı koydum.Ve çok kastığı için bıraktım.Hepinizden de özür diledim.İstersen beğeniyi geri alabilirsin.Eğer repde istiyorsan onda benden tonlarca var...

imzanı değiştirmeni öneririm sana sadece. Daha da birşey söylememe gerek yok herşey gönlünce olsun.

Ayıp ve kötü resmen rep kasma ve adamın tüm hevesini kırmış oldu. 1 hafta -10 gün önce charım calındı sonra bu çekilişe katıldım ve kazandım heveslendim 1 ayda yeniden char dizerim diye ancak bu arkadaşın yaptığı hiç olmadı.

Senin 731 repinle rep kasacak halim yok.İstediğin repse bende ondan 315.000 tane var.Daha önce hiç bir vds almadığımdan bilmiyordum.6 hesapta çok kastı ve bende sizden özür dileyerek çıkarttım.

Senin 731 repinle rep kasacak halim yok.İstediğin repse bende ondan 315.000 tane var.Daha önce hiç bir vds almadığımdan bilmiyordum.6 hesapta çok kastı ve bende sizden özür dileyerek çıkarttım.

Tamam sen haklısın özür dilerim. Tüm suç benim sana inandım herşey gönlünce olsun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri