HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
http://www.turkmmo.com/darkorbit/2219708-hahha123-farkiyla-gece-botting.html gece bottin yapıcam bilginize
Biz zaten burada hatamızı kabul ediyoruz.6 botta vdsnin kasacağını düşünememiştim fakat kastı.Bende botları çıkartmak zorunda kaldım.Bunda ayıp olan bir şey göremiyorum.Ben sizle sözleşme imzalamadım 7/24 bota koyacam diye.Kastı ve çıkarttım.Bunda bu kadar büyütülecek bir durum olduğunu sanmıyorum
o olay olmadan once samınınn yazısından anladım ne oldugunu kavga ettık snra cekılıs yapmıs vds onceden kullanmadın bı kullanmayı ogren sonra cekılıs yap yaptıgı ayıp stn dogru davranıs beklemezdım
o olay olmadan once samınınn yazısından anladım ne oldugunu kavga ettık snra cekılıs yapmıs vds onceden kullanmadın bı kullanmayı ogren sonra cekılıs yap yaptıgı ayıp stn dogru davranıs beklemezdım
Bir hata yaptık diye şimdide yalancı mı olduk hay allahım neler var forumda.Benim ne zaman yanlış bir davranışımı gördünde senden doğru bir davranış beklemezdin diyorsun ?Ne zaman çekiliş yapıp yapmayacağımı da sana sormam kusura bakma.512 mb 6 bot kaldırır zanettim ama kaldırmadı.Yanlış tahmin etmek suç mu oldu artık.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)