HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SelamLarımla
Arkadaslar Ben Kendi pwp sw ımı kurdum Hamacili Ama Microsofl A giriyorum 1 2 Saniye geciyor
--------------
ERROR: ABORTING BOOT (sendig SIGTERM to parent) !
Apr 27 18.00.11 init: /bin/sh on/etc/rc terminated abnormally, going to single user mode
Enter Full pathname of shell or RETURN for /bin/sh: ---buraya ne yazıcam---
-------------
Boyle Yazı Geliyor
---buraya ne yazıcam---
Bolumune Herseyı yazdım
Ama cozumunu bulamadim Yardim ederseniz Tsk ederim Simdiden
SAYGILARIMLA
metin2-tr-pwp
Arkadaslar Ben Kendi pwp sw ımı kurdum Hamacili Ama Microsofl A giriyorum 1 2 Saniye geciyor
--------------
ERROR: ABORTING BOOT (sendig SIGTERM to parent) !
Apr 27 18.00.11 init: /bin/sh on/etc/rc terminated abnormally, going to single user mode
Enter Full pathname of shell or RETURN for /bin/sh: ---buraya ne yazıcam---
-------------
Boyle Yazı Geliyor
---buraya ne yazıcam---
Bolumune Herseyı yazdım
Ama cozumunu bulamadim Yardim ederseniz Tsk ederim Simdiden
SAYGILARIMLA
metin2-tr-pwp
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hemen Yardım Edim Oraya geldiğinde enterle sonra fsck yaz sonra [yn] falan gelir "y" yap hep gelirse en son durur # böle bisi gelir oraya reboot yazın yine reboot yazın olur) bir rep yeter
Arkadaşım aynı dertten bende oyunu açamıorm eer çözümöünü bulursan paylaşırsan sewinirim

Hemen Yardım Edim Oraya geldiğinde enterle sonra fsck yaz sonra [yn] falan gelir "y" yap hep gelirse en son durur # böle bisi gelir oraya reboot yazın yine reboot yazın olur
) bir rep yeter
) bir rep yeterteşkkürler kardeş inş. olur bn önceden kurmustum oyuna girerken sunucuya baglanırken hata veriodu sildim bi daha yapim dedim bu hata çıktı çok saol .. kardeş o sunucuya baglanırken hata konusundada bi yardımcı olursan .ok sevinirim 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)