BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serveri kuramıyorum yardım kafayı yiyecem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qweasdzxc11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qweasdzxc11

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
50
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar ben metin2 pvp server kurmaya karar verdim gerekli dosyaları indirdim :

.vhd ve .vmc uzantılı biri 5.36 gb olan bir dosya,
portmap 1.6
virtual pc 2007
navicat
mc.exe
wmware server
hamachi

Bir video buldum ve aynen anlatıldığı şekilde yaptım dün akşam. Virtual pcye server dosyalarını tanıttım 1000 mb ram ayırdım hamachiyi seçtim ve başlattım. login ve password ile giriş yaptım sysinstall ile ayarlarımı yaptım. Reset attım navicat ile bağlanayım dedim herşey tamam fakat bağlanamıyor dedi. Ben yine ayarlara girdim baktımki bir ayar silinmiş. Nerede hata yapıyorum bu ayar siliniyor? Yarım saat geçti aradan ben tekrar deneyeyim dedim navicatta aldığım hata aynen şöyle :

1130 - Host "userpc" is not allowed to connect this MySQL Server

dediğini çevirdim tabi bu bilgisayarla bağlanamazsınız gibi bir anlam çıkıyor. Ama durduk yere neden böyle bir saçmalık oldu daha yarım saat önce böyle bir hata yoktu?

Bugün tekrar deneyeyim dedim. Fakat bu sefer de virtual pcde takıldım start dedim ve bir süre sonra yazanlar şunlar :

ERROR: ABORTING BOOT (sending SIGTERM to parent)!
Nov (tarih yazıyor) init: /bin/sh on /etc/rc terminated abnormally , going to simple user mode
Enter full pathname of shell or RETURN for /bin/sh:

Buraya ne yazacaz şimdi de çalıştıracaz?

Nerede hata yapıyorum çıldırmak üzereyim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
"Enter full pathname of shell or RETURN for /bin/sh:" Geldiğinde Bir Kez Enter'a Bas, Alt Satıra İnecektir. Ardından "fsck" Sadece Tırnak İşaretinin İçindekileri Yazıp Enter'a Bas. Sürekli Sorular Sorucaktır. Gelen Sorulara Sürekli "Y" Enter "Y" Enter Yapıp Sona Geldiğinde Reboot Atarak Sorundan Kurtulabilirsin.

Y Harfine Basmadanda Yapılır
Enter ve sonra
fsck *y
fsck -y ( Görünüşü )

saolun arkadaşlar format atmıştım dün o sorunların hepsi çözüldü start'ı da başarıyla yaptım 4 defa time out yazdı ve açıldı. Mc.exe indirdim mc.txt ye hamachi IPmin sonunu 100 yaparak yazdım fakat bu seferde o sura simgesinden çalıştırdığımda sunucuya bağlanırken hata diyor. Anti-virüsü de kapattım birtek server açık ama olmuyor nedense. Navicata da giremiyorum her seferinde değişik hata veriyor. Serveri açsam navicat sonraki iş :) yardım edin arkadaşlar çok az kaldı bu kadar geldik :D

Navicata da girdim şuanda. Tek sorun "Servere bağlanırken hata" kaldı. Nasıl çözecez neyi yanlış yaptım? ne yapacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri