- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar ben metin2 pvp server kurmaya karar verdim gerekli dosyaları indirdim :
.vhd ve .vmc uzantılı biri 5.36 gb olan bir dosya,
portmap 1.6
virtual pc 2007
navicat
mc.exe
wmware server
hamachi
Bir video buldum ve aynen anlatıldığı şekilde yaptım dün akşam. Virtual pcye server dosyalarını tanıttım 1000 mb ram ayırdım hamachiyi seçtim ve başlattım. login ve password ile giriş yaptım sysinstall ile ayarlarımı yaptım. Reset attım navicat ile bağlanayım dedim herşey tamam fakat bağlanamıyor dedi. Ben yine ayarlara girdim baktımki bir ayar silinmiş. Nerede hata yapıyorum bu ayar siliniyor? Yarım saat geçti aradan ben tekrar deneyeyim dedim navicatta aldığım hata aynen şöyle :
1130 - Host "userpc" is not allowed to connect this MySQL Server
dediğini çevirdim tabi bu bilgisayarla bağlanamazsınız gibi bir anlam çıkıyor. Ama durduk yere neden böyle bir saçmalık oldu daha yarım saat önce böyle bir hata yoktu?
Bugün tekrar deneyeyim dedim. Fakat bu sefer de virtual pcde takıldım start dedim ve bir süre sonra yazanlar şunlar :
ERROR: ABORTING BOOT (sending SIGTERM to parent)!
Nov (tarih yazıyor) init: /bin/sh on /etc/rc terminated abnormally , going to simple user mode
Enter full pathname of shell or RETURN for /bin/sh:
Buraya ne yazacaz şimdi de çalıştıracaz?
Nerede hata yapıyorum çıldırmak üzereyim..
.vhd ve .vmc uzantılı biri 5.36 gb olan bir dosya,
portmap 1.6
virtual pc 2007
navicat
mc.exe
wmware server
hamachi
Bir video buldum ve aynen anlatıldığı şekilde yaptım dün akşam. Virtual pcye server dosyalarını tanıttım 1000 mb ram ayırdım hamachiyi seçtim ve başlattım. login ve password ile giriş yaptım sysinstall ile ayarlarımı yaptım. Reset attım navicat ile bağlanayım dedim herşey tamam fakat bağlanamıyor dedi. Ben yine ayarlara girdim baktımki bir ayar silinmiş. Nerede hata yapıyorum bu ayar siliniyor? Yarım saat geçti aradan ben tekrar deneyeyim dedim navicatta aldığım hata aynen şöyle :
1130 - Host "userpc" is not allowed to connect this MySQL Server
dediğini çevirdim tabi bu bilgisayarla bağlanamazsınız gibi bir anlam çıkıyor. Ama durduk yere neden böyle bir saçmalık oldu daha yarım saat önce böyle bir hata yoktu?
Bugün tekrar deneyeyim dedim. Fakat bu sefer de virtual pcde takıldım start dedim ve bir süre sonra yazanlar şunlar :
ERROR: ABORTING BOOT (sending SIGTERM to parent)!
Nov (tarih yazıyor) init: /bin/sh on /etc/rc terminated abnormally , going to simple user mode
Enter full pathname of shell or RETURN for /bin/sh:
Buraya ne yazacaz şimdi de çalıştıracaz?
Nerede hata yapıyorum çıldırmak üzereyim..
Moderatör tarafında düzenlendi:

yardım edin arkadaşlar çok az kaldı bu kadar geldik