- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar benim sorunuma da bir çözüm bulabilirmisiniz? Sorun bu:
Masaüstünden açıyorum wolfteamı seçyiorum adımı şifremi yazıp giriyorum sol altta hack prevention system diye bişey çıkıo ekran oyuna girmek için kararıyor önceden açılıodu şimdi de ekran karardıktan sonra masaüstüne inio tekrardan sonra da sol üst tarafta siyah büyük kare çıkıo softynx amblemi falan çıkıo ama yanıp sonüo ekran biraz sonra oyuna giriyorum ama oyunda fare (mouse)'nin yanında da bir mor kare çıkıyor odayı kuruyorum yada seçip giriyorum başlat diyorum ekran 10 sn kararıyor sonra bölümün resmi ve adı yazıyor yüklendikden sonra da ekran kocaman ama ortası görünüyor silahımı seçiyorum ama hareket edemiyorum tabi etrafıma dönebiliyorum
Masaüstünden açıyorum wolfteamı seçyiorum adımı şifremi yazıp giriyorum sol altta hack prevention system diye bişey çıkıo ekran oyuna girmek için kararıyor önceden açılıodu şimdi de ekran karardıktan sonra masaüstüne inio tekrardan sonra da sol üst tarafta siyah büyük kare çıkıo softynx amblemi falan çıkıo ama yanıp sonüo ekran biraz sonra oyuna giriyorum ama oyunda fare (mouse)'nin yanında da bir mor kare çıkıyor odayı kuruyorum yada seçip giriyorum başlat diyorum ekran 10 sn kararıyor sonra bölümün resmi ve adı yazıyor yüklendikden sonra da ekran kocaman ama ortası görünüyor silahımı seçiyorum ama hareket edemiyorum tabi etrafıma dönebiliyorum
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba
Oyunu Silip Baştan yükleyiniz..
Oyunu Silip Baştan yükleyiniz..
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
rep vermessen haram olsun o bilgi allah inşallah geberirsinrep vermessen allah yaın yerden yıan cıka
D
D: 
D
D: 
- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
Forum Kuralları16-Açtığınız konuların başlıkları içeriğini anlatmalıdır. "Ne olur yardım, yardım, imdat, help, acil, bi bakın arkadaşlar" gibi anlamsız konu başlıkları KİLİTlenecektir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...