HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
deneme moderatörün beni başından savışı.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@QuietHero;
Rütbene yakışır bir şekilde davran, sana kimse üyeyi mağdur bırakma lüksünü vermedi. Hangi moderatörde,süper moderatörde,yöneticide gördün bu üslubu? Seni burada rencide etmek istemezdim ama bunu yapmam gerekti ve umarım bu uyarım sonuna kadar etkili olur.
Yönetim üyesi dediğin üyeye destek çıkar, sorunların çözümü için sonuna kadar uğraşır.Biz konuları laf olsun diye kilitlemiyoruz, konu kilitlemek bir nevi üyeyi uyarmaktor bir daha bu tarz konunun açılmaması nedeni ile. Amacımız üyeleri forumdan soğutmak değil, onların hatalarından ders çıkarak dört dörtlük bir forum sağlamak amacımız. Sen böyle yaparsan diğer üyeler ne yapsın?
Şikayette bulunan üye de, bu tür konuları yöneticilere bildirirse daha verimli bir çözüme ulaşmış oluruz.
Selametle.
Konu açmanıza gerek yoktu aslında yanlış giden brşey var ise bunu bir üst kademedeki yöneticilere bildirebiilirdiniz.
Son düzenleme:
d.mod konumu kapattı süper mod. söyledim o da ilgilenmedi pek bende böyle yapayım dedim yöneticiler beni takmaz ki
d.mod konumu kapattı süper mod. söyledim o da ilgilenmedi pek bende böyle yapayım dedim yöneticiler beni takmaz ki
Olurmu öyle şey lütfen ama turkmmo yönetim kadrosu rütbe ayırt etmeden herkeze yardım ederler haklıysanız hakkınızı alırsınız.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)