Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sınırsız Katlayıcı Alma.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CryBeLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 140
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bayram bayram kalp kırmayalım. Sen bunu kesfedıp sen paylassaydın ben kesfettım ve paylastım. Ben senın konuna gelıp kalp kırıcı seyler yazmıyorum . Burası Turkmmo herkes bolume gore alakalı seylerı paylasır. Kımse gıdıp yararlı konulara cekemedıgı konuları baltalamaz. Forumda bunları ogrenememıssın daha.

Emin ol ki bunu onlarca kişi düşünmüştür ama kimse paylaşmamıştır ve bu öyle bir zor yöntem değil..

Yahu ben kımse dusunmedımı dıyorum. Cogu kısı emın degıldı ve kafalarında acaba olurmu dıye bır soru ısaretı vardı. Bende denedım paylastım ne kadar nankor ınsanlar var tesekkur edeceklerı yerde nedıyolar.

İris veya arge için uri biriktirme zamanlarında oldukça işe yarar :) Teşekkür ettim repinizi verdim :) Bu arada arkadaşlar sizde bu yöntemi düşünmüş olabilirsiniz ama forumda ilk paylaşan olmak önemlidir. Arkadaş paylaşan ilk kişi olmuş. Bunun üstüne sen ben tartışması yersiz ve mantıksız. Koskoca forum neyinize yetmiyor :)

İris veya arge için uri biriktirme zamanlarında oldukça işe yarar :) Teşekkür ettim repinizi verdim :) Bu arada arkadaşlar sizde bu yöntemi düşünmüş olabilirsiniz ama forumda ilk paylaşan olmak önemlidir. Arkadaş paylaşan ilk kişi olmuş. Bunun üstüne sen ben tartışması yersiz ve mantıksız. Koskoca forum neyinize yetmiyor :)
Bende diyorumki her şeye konu açmak mantıksız ordaki uzunca yazımın cevabını istiyorum modlarında hala kapatmama nedenini merak ediyorum ben.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri