noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sınırsız Katlayıcı Alma.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CryBeLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 140
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

24 saat geçmeden konuya kendi mesajının üstüne mesaj yazarsan flooda girer fazlası ban sebebidir üstelik bugün bayram forum o kadar kalabalık değil :)

O 12Saat :) 24 Değil

Hatalarım var elbette öğrendiğim iyi oldu ben 24 diye biliyordum :)

Meyve veren ağaçmı ? sen bize ne sundun herkesin dilinde dolaşan bir şeyi akıllılık edip denedin ve konu açtın bunu engelleyemedim ama sakın bana kendi keşfin olduğunu söyleme rastgele hadi 2. kez göndereyim gelirmi diyerek keşfettiğini söyleme bunları dersen yalancı olursun konunu açtın kapanmadı adabınla dur. ve foruma hizmetini ver üstelik biz neyini taşladık benim ilk açtığım konuyu neden editledim bak bi bana küfretmedikleri kalıştı o yüzden sen kimden hakaret duydunda taşlıyorsunuz diyorsn bak sorduğum soruya cevabın gelmedi daha çok değil1-2 sayfa geride neyse zaten yakında banlanırım banlanırsam tüm konular senin hepsini forumda gezerken keşfettim diye yeniden aç tamammı ?
Tartışma çıkarmaktan uyarı mesajı göndermeyin bana lütfen.

Bayram bayram kalp kırmayalım. Sen bunu kesfedıp sen paylassaydın ben kesfettım ve paylastım. Ben senın konuna gelıp kalp kırıcı seyler yazmıyorum . Burası Turkmmo herkes bolume gore alakalı seylerı paylasır. Kımse gıdıp yararlı konulara cekemedıgı konuları baltalamaz. Forumda bunları ogrenememıssın daha.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri