farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Crossfire.Fantassy hakkında Yardım Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hogirboi1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 493

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR SİZE BU OYUN İLE İLGİLİ SORU SORUCAM EGER CİDDEN DOGRUYSA BİRSÜRÜ ARKADASLARLA BASLICAZ...

1.)ARKADAŞLAR OYUNDA X15GP X15 EXP DİYOR BU DOGRUMU.
2.)ZP İLE ALINAN İTEMLERİN BAZILARI GP İLE ALINIOMUS DOGRUMU VE Bİ KAÇ ÖRNEK VERİRMİSİNİZ.
3.)OYUNDA LAG SORUNU VARMI
4.)KARAKTERLER ZP İLEMİ GP İLEMİ
5.)YANİ GERCEKDEN PVP Mİ BU OYUN MESELA KAC GÜNDE altın çizgiolurum(I)

ARKADASLAR LUTFEN YARDIM SORULARIMI LUTFEN CEVAPLAYIN EGER BEGENİRSEK 10-13 CIVARİ İNTERNT KAFE OYUNA BASLICAZ.....

ARKADAŞLAR SİZE BU OYUN İLE İLGİLİ SORU SORUCAM EGER CİDDEN DOGRUYSA BİRSÜRÜ ARKADASLARLA BASLICAZ...

1.)ARKADAŞLAR OYUNDA X15GP X15 EXP DİYOR BU DOGRUMU.
2.)ZP İLE ALINAN İTEMLERİN BAZILARI GP İLE ALINIOMUS DOGRUMU VE Bİ KAÇ ÖRNEK VERİRMİSİNİZ.
3.)OYUNDA LAG SORUNU VARMI
4.)KARAKTERLER ZP İLEMİ GP İLEMİ
5.)YANİ GERCEKDEN PVP Mİ BU OYUN MESELA KAC GÜNDE altın çizgiolurum(I)

ARKADASLAR LUTFEN YARDIM SORULARIMI LUTFEN CEVAPLAYIN EGER BEGENİRSEK 10-13 CIVARİ İNTERNT KAFE OYUNA BASLICAZ.....
1.Dogrudur kardes Örnek olarak 13 Roundluk maclarda 4000 ex veriyor 8k gp veriyor
2.Bizon-Versek-Mauser(Hani Cfnadaki zP cratesli item burda 2800gp)-Lr300Ml Burdakiler Cfna daki zp ile alınan itemler
3.Lag sorunu yok kardes lag 90-100 en fazla eger ii internet varsa bilemm normalde 90-100
4.Malesef onlar zp ile ama burda ec denilen sey cok ucuz Örnegin Cfnada 10bin zp 20 tl 10 kutu acabiliyon sadce 2000 zp kalıyor burda ise 20 Tl 940ec 30 kutu acabiliyorsun cok rahat cikiyr item
5.Simdi ii oynarsan dedigim gibi 13 roundluk fealn oynarsan master sergant bile olabilirsin oynamana baglı ^^

1.Dogrudur kardes Örnek olarak 13 Roundluk maclarda 4000 ex veriyor 8k gp veriyor
2.Bizon-Versek-Mauser(Hani Cfnadaki zP cratesli item burda 2800gp)-Lr300Ml Burdakiler Cfna daki zp ile alınan itemler
3.Lag sorunu yok kardes lag 90-100 en fazla eger ii internet varsa bilemm normalde 90-100
4.Malesef onlar zp ile ama burda ec denilen sey cok ucuz Örnegin Cfnada 10bin zp 20 tl 10 kutu acabiliyon sadce 2000 zp kalıyor burda ise 20 Tl 940ec 30 kutu acabiliyorsun cok rahat cikiyr item
5.Simdi ii oynarsan dedigim gibi 13 roundluk fealn oynarsan master sergant bile olabilirsin oynamana baglı ^^

Arkadaş doğru söylüyor,bizzat bende oynadım ve tek bir yanlışı yok her zp kutusunda 1 kupon çıkıyor kupon çıkmaz sa da kalıcı zp item çıkar :)

@ifo159 repini verdim.

20 tl ye ,30 kutu açarsın + karakterinide alırsın + 70 ec kalır :D dedikleri doğru gelirsen forumda gezinmeyi unutma

ayrıca her gece event oluyor kazanana çeşitli oduller var :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri