Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crossfire Online Hakkında Hersey

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan kursat1455
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kursat1455

Level 3
TM Üye
Üye
Katılım
11 Ara 2009
Konular
45
Mesajlar
172
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Auto Banned Sistemi Hafife Almayın
Arkadaşlar bu sistem yeni çıktı ve 6000 kişi ban yedi. Evet tam 6000 kişi. Resmi sitede oyundan keyif almanız için biz koruma düzeyini artırıyoruz ve artırmaya devam edeceğiz diye açıklama yapıldı.

Artık hack ve glitch yapmayı bırakın.. Çarınıza yazık.. Ben gülücük rütbe çar açmıştım onu bile banladılar. 6000 dediğime bakmayın bu yuvarlak ve saat 20.00 a göreki hesap.. Daha kaç kişi banlanacak...

CrossFire Karakterler

OMOH
omoh.png


>Durumu: İtem Shop'da Bulunmaktadır...
>Açıklama: OMOH Rusya'nın özel polisidir. Bunlar 1987 yılında teröristlerin yakalanması ve şiddet suçları önlemek amacı ile ortaya çıkmıştır. Bunlar genellikle Black Berets veya Mafia Killers olarak bilinirler.

>Maliyeti: 4000 gp

SAS

sas.png


>Durumu: İtem Shop'da Bulunmaktadır...
>Açıklama: SAS (Special Air Service) İngiltere Özel Kuvvetler Birimidir. Onlar uzun ve katlı geçmişine sahip prestijli bir İngiliz askerlerdir.

>Maliyeti: 4000 GP

S.W.A.T

swat.png


>Durumu: İtem Shop'da Bulunmaktadır...
>Açıklama: S.W.A.T. (Special Weapons and Tactics Unit - Özel Silahlar ve Taktikler Ünitesi) LAPD (Los Angeles Police Department - Los Angeles Polis Departmanı) ve FBI arasında ortak bir askeri sistem olarak 1960'ların başında kuruldu.

>Maliyeti: 4000 GP

SPOP

spop.png


>Durumu: İtem Shop ve Online İtem Shop'da Bulunmaktadır.
>Açıklama: SPOP Özel Harekat-terör faaliyetleri ve şiddetli tehditlerle mücadele için kurulan gizli bir kurumdur. Bunların en iyi onları hız ve mücadele içinde çeviklik ve alışılmışın dışında taktikleriyle tanınırlar.

>Maliyeti: 8200 ZP / 14100 ZP / 23100 ZP

GSG-9

gsg9.png


>Durumu: İtem Shop ve Online İtem Shop'da Bulunmaktadır.
>Açıklama: GSG9 (Grenzschutzgruppe 9) Almanya'nın Özel Polis Gücü'dür. Terörist saldırılar karşısında 1972 Münih Olimpiyatları sırasında kuruldu. GSG9 rehine kurtarma operasyonları iç terörle mücadele ve kolluk konularında uzmanlaşmıştır.
>Maliyeti: 8200 ZP

CrossFire Hikayesi teknik yardım anlatım..

Cross Fire Online FPS OyunCross Fire Counter Strike ve War Rock gibi internet üzerinden gerçek rakiplere karşı oynanabilen FPS (First Person Shooter) türü yeni bir oyun. Oyunu indirip kendi sunucuları üzerinden herhangi bir ücret ödemeden oynayabiliyorsunuz. Yalnız War Rock a olduğu gibi bu oyunda da farklı silahlar ve ekipmanlara sahip olmak için para ödemeniz gerekiyor.

Cross Fire Black List ve Global Risk isimli iki grubun mücadelesi üzerine inşa edilmiş. Black List paralı askerlerden oluşmuş yoksul ve zayıf ülkelerin çıkarlarını koruduğunu iddaa eden fakat para karşılığında her türlü terörist faaliyeti gerçekleştiren kurucusu belirsiz yasa dışı bir örgüt. Paralı askerlerin büyük çoğunluğu Ortadoğulu. Muhtemelen örgütün arkasında da ABD in terörist ülke ilan ettiği ülkeler vardır!

Global Risk özel kuvvetlerden ayrılan eski askerlerden oluşturulmuş arkasında medeni! ülkelerin bulunduğu kocaman askeri bir organizasyon. Global Risk de para karşılığı verilen görevleri yapıyor fakat buradaki askerler açıklanabilir bir sebep olmadıkça her görevi kabul etmiyorlar. Global Risk Birleşmiş Milletler n (BM) gizli bir birimiyle birlikte çalışıyorlar. Müttefiklerin sorunları BM e iletiliyorBM in bu gizli birimi gerekli bütün planları yazıp çizdikten sonra Global Risk iletiyor. G.R ise görevi kabul ederse gidip gerekli operasyonları yapıyor. Varlığı gizli tutulan Global Risk n tek müşterisi BM değil. Kendi ulusal ordusu bulunmayan üçüncü dünya ülkeleri ve teröristlerin kara listesinde bulunan ülkeler de Global Risk n müşterileri arasında.

OYUN MODLARI

Search & Destroy: Bul ve yok et modu 7 haritadan oluşuyor. Haritalarda bütün düşmanları yok etme bomba patlatma veya imha etme belirlenen noktaları ele geçirme gibi farklı görevler var. Haritalardan birinin adı Ceyhan ve içinde Türkiye adının geçtiği tek harita. Ceyhan isimli haritada görev şu:

T&D: Bu bölümde 2 tür oyun oynanır. ''time ve kill''.
Time; 2dk-12dk arası süre seçersiniz. Bu süre içinde 2 GR ve BL den en çok kim kill yaparsa o kazanır. Dikkatli oynanması gereken bir bölüm.
Kill;2006040 vs kill seçersiniz. Seçtiğiniz kill'i ilk yapan takım kazanır.


ELİMİNATİON: Yerden silah alarak oynanır. En iyi silahı almak için hızlı olunmalıdır. Dikkatli oynanmalıdır ve ses sonuna kadar açılmalıdır. Adamların sesini dinlemek gerekir.

Ghost (Hayalet) Mod: Bu ilginç modda takımlardan biri bomba yerleştirmeye çalışırken diğer takım bunu engellemeye ve bombayı imha etmeye çalışıyor. Fakat bir ayrıntı var; bu modda bombayı yerleştiren takımın bıçaktan başka silahı yok ama görünmez olmak gibi bir ayrıcalıkları var. Bomba yerleştirmekle görevli takım hayalet modunda olup görünmüyorlar ve ellerindeki tek silah bıçak. Bomba imha ekibi ise göremedikleri düşmanın yürürken çıkardığı seslere dikkat edip sesin geldiği yöne ateş ederek düşmanı öldürmeye çalışıyor.
Bunlardan başka değişik haritalardan oluşan Team Match Elimination Free for All ve Special olmak üzere dört mod daha var. Görevler genellikle karşı takımın bütün üyelerini öldürmeye dayandığı için anlatacak fazla birşey yok.

Mutant Mode: Bu mod yeni geldi ve ilginçtir. Bir taraf mutanttır diğer taraf insan. 3 mapdan oluşmaktadır yeni maplar ekleniyor. Mutantlar 12 ya da 3 kişi olarak başlarlar. Mutantlar 6000 can ile başlar. İnsanlara 1 kere dokunurlarsa onlarda mutant olur ve 2000 canı olur. Askerlerin mutantları öldürmesi gerekir ya da sürenin bitip insanların kazanması. Mutantların ise tüm insanları mutant yapması gerekir. Bu map için yapılan özel silahlar var. Bunları kullanmanızı tavsiye ederim. Tabi birde zp ile alınan mutant çeşitleri var. Onlarıda tavsiye ederim. NOT: Oyunda kutular düşer. Bunları insanlar alır silah bomba vs. çıkar.

CROSS FİRE MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMİ

İşlemci: Pentium 4 1.5 GHz
Hafıza (ram): 512 Mb
Ekran Kartı: Ge Force 5600 ve üstü
Sabitdisk: 1.2 Gb
Sistem: Windows Xp veya Vista Direct X 9.0 C ve genişbant (Adslkablo veya uydu) internet.
NASIL ÜYE OLUNUR
Cross Fire resmi sitesine girip REGISTER yazan yere tıklayınca aşağıdaki resimde gördüğünüz üyelik formunu göreceksiniz.

Login ID: Buraya kullanmak istediğiniz kullanıcı adını yazın.
Password: Kullanmak istediğiniz şifreyi yazın.
Re-type Password: Aynı şifreyi tekrar yazın.
E-Mail Address: E-posta adresinizi yazın.
Forum Name: Forumda kullanmak istediğiniz kullanıcı adını yazın. (Login Id ile aynı olmasın)
Optional Information Security Question: Bu kutu boş kalsın.
Select a security question: Buradan kendinize güvenlik sorusu seçiyorsunuz. Mesela my favorite video game en sevdiğim oyun demek.
Answer: Burada üstteki sorunun cevabını yazıyorsunuz.
Not Case Sensitive: Hemen üstünde gördüğünüz rakam ve harfleri buraya yazıyorsunuz.
Yes! I want to receive: Bu kutuyu işaretleyip I accept Register tuşunu tıklayın.
 
Hortlatma. Verildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst