Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ben haziranın 18inde ban yedim temmuzun 18indede banım açıldı. Ama ben bu süre zarfında şifremi unuttum. Ve banım bittikten sonra sıfırlıyım dedim ama maalesefki o sorun yeniden o sorun ; ben bunu farkedip üzüldüm ki ticketler konular oyundan haykırıslar... Kimse beni duymadı. Ama ben bir şeyin bilincine vardım ki bu sw o kadar berbatmış ki...
2 Aydır çarıma ulasamıyorum o kadar ticketye ragmen şifremi bana vermediler msn şifremi bile söyleyebilirdim halbuki ben.
İnanın şu şifre problemi düzeltilir düzeltilmez ilk işim editleri satıp bu se yi bırakmak. Admin sana söylüyorum ; topluca bakım yapmak çok saçma bir fikir sıra sıra tüm sorunları düzeltseniz insanlar daha umutlu olucak ama öyle yapmıosunuz.
Cevap yazmassanız [ilgilenmezseniz] ; 1 yıl boyunca size harcadıgım ve kanıtlayabilecegim 540 TL haram olsn.
2 Aydır çarıma ulasamıyorum o kadar ticketye ragmen şifremi bana vermediler msn şifremi bile söyleyebilirdim halbuki ben.
İnanın şu şifre problemi düzeltilir düzeltilmez ilk işim editleri satıp bu se yi bırakmak. Admin sana söylüyorum ; topluca bakım yapmak çok saçma bir fikir sıra sıra tüm sorunları düzeltseniz insanlar daha umutlu olucak ama öyle yapmıosunuz.
Cevap yazmassanız [ilgilenmezseniz] ; 1 yıl boyunca size harcadıgım ve kanıtlayabilecegim 540 TL haram olsn.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)