InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Şifremi Unuttum ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxcezaxx456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 385
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ukalağlığın Manası Yok Sen Foruma Ne zaman Katılmışın Ve Ne Kadar AktifSin Belli Oluyor Bilgilerine Önce Bu Adam Ne Kadar Forumda Aktif Biri Diye Arastır Sonra

Böyle ukala Ukala Konuş Bizde Biliyoruz adminin Yoğun Olduğun Dikkat Et Sözlerime "Sayın Yönetici.."

Bilmiyorum Ne Kadar Açıklayıcı Oldu ?

Sitem Ediyorsunuz.Ukala Olduğumu Zannetmiyorum O Sizin Şahsi Görüşünüz Buna Saygı Duyuyuroum . Ancak Sizin Sorununuza Gelelim Böyle Konulara Cevap Veren Olmaz . Sadece Değerli Moderatörlerimiz Konuyu Okur Değerlendirir Konu Altına Cevap Yazar Ve Konuyu Kilitler. Size Söylediğim Şey Admin'e Detaylı ßir Şekilde Özel Mesaj Gönderin .

Tamam bende Biliyorum Böyle Bir şey Olucağını.

benim Bu Konum Dün'den Beri Cvp Bekliyen Konu..

Ben Diyorum cvp verin sorun Nedir Bildirin Ona göre Bişeyler Yapayım Admini Böyle Soruyla Mesgul Etmek İstemiyorum..

Admini anlıyorum şimdi Kökten Bu Sorunu Çözücek Çözüm Arıyordur Ben Sadece Sorunu Öğrenmek İstiyorum...

Mmomt2 Panelinden Düzeltemiyormusun Msn'e Mail Gelmesi Lazım. @tuxuuu;

Moderatör tarafında düzenlendi:
MMOMT2 Sitesine O Verilen Şifreyle Giriş Yap Sonra Şifre Değiştir İle Devam Et Yapamazsan Yardımcı Olurum

Admine Bildirdim TeşekkürEderim Konuyu Kitlerseniz Sevinirim..
@tuxuuu;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri