berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kbot Beleş Kullanın (SINIRLI)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MacTavish87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Paylaştığın Şeye Saygı Duyulmasıda Gerekmez Mi Sence?Benim Dilim Yokmu Da Forumda Konu Açarak Paylaşmıyorum.Ben Özel Mesaj İle Paylaşım Yolunu Seçmişştim Bir Kaç Kişi Yüzünden Demekki Artık Özel Mesajlada Paylaşılmayacak.Bundan Sonra Sadece 2 Kişi Paylaşacağım Öğrendiğim Bug,Hileleri @ServerQuery, @korkmaz238238 Ayrıcada Teşekkür Ediyorum Bu Kişilere.
Önemli değil :)
Sır dedin sır tuttum :)

sataşıyorsun? herkonunun altın hak eden alır hak eden alır o adamların ne suçu var
Hocam bilmem dikkat ettin mi ama bana da verilmedi? Evet hakeden alır. git bi bak korkmazın konularına? adam sayesinde katlayıcı almayan kalmadı. Bence size verilmedi diye kıskancınızdan çatlayacaksınız kusura bakmayın ama. Konuyu daha fazla devame ttirip uyarı almak istemiyorum lütfen cevap vermeyin.

Arkadaşlar Ben O Belirttiğim Kişilerden Başkasına Dosya Vermiyeceğim.Kimse Darılıp Gücenmesin Nedeninide Net Bir Dille Belirttim.Forumda Bi Kaç Kişi Nedeniyle Konu Açarak Paylaşmadım.Diğerleri De Kusura Bakmasın Lütfen Herkezi Tanımak Mümkün Olmuyor.
en mantıklısı kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri