HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Önemli değilPaylaştığın Şeye Saygı Duyulmasıda Gerekmez Mi Sence?Benim Dilim Yokmu Da Forumda Konu Açarak Paylaşmıyorum.Ben Özel Mesaj İle Paylaşım Yolunu Seçmişştim Bir Kaç Kişi Yüzünden Demekki Artık Özel Mesajlada Paylaşılmayacak.Bundan Sonra Sadece 2 Kişi Paylaşacağım Öğrendiğim Bug,Hileleri @ServerQuery, @korkmaz238238 Ayrıcada Teşekkür Ediyorum Bu Kişilere.

Sır dedin sır tuttum

Hocam bilmem dikkat ettin mi ama bana da verilmedi? Evet hakeden alır. git bi bak korkmazın konularına? adam sayesinde katlayıcı almayan kalmadı. Bence size verilmedi diye kıskancınızdan çatlayacaksınız kusura bakmayın ama. Konuyu daha fazla devame ttirip uyarı almak istemiyorum lütfen cevap vermeyin.sataşıyorsun? herkonunun altın hak eden alır hak eden alır o adamların ne suçu var
Arkadaşlar Ben O Belirttiğim Kişilerden Başkasına Dosya Vermiyeceğim.Kimse Darılıp Gücenmesin Nedeninide Net Bir Dille Belirttim.Forumda Bi Kaç Kişi Nedeniyle Konu Açarak Paylaşmadım.Diğerleri De Kusura Bakmasın Lütfen Herkezi Tanımak Mümkün Olmuyor.yok google değil düzgünce gxbaseden istedim sinamike arkadaşım
en mantıklısı kardeşimArkadaşlar Ben O Belirttiğim Kişilerden Başkasına Dosya Vermiyeceğim.Kimse Darılıp Gücenmesin Nedeninide Net Bir Dille Belirttim.Forumda Bi Kaç Kişi Nedeniyle Konu Açarak Paylaşmadım.Diğerleri De Kusura Bakmasın Lütfen Herkezi Tanımak Mümkün Olmuyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)