berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

master Yöneticim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YokBahma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KARDES zaten aklımdan cıktı o an ne yapıcagımı bılmıyordum sende kac yasındaysan nerenden anladıysan hemen geldın konunun uzerıne konusmaya basladn anlayan anladı cok fazla konusmana gerek yok

dogru soyleynı 9 kovden koyarlar dıye bır laf vardır bılırmısın bırazdan ban yersem şaşırmam ....

yaşım 15
konunda soru olmadığı için bildirdim gereksiz sandım çünkü başlıktan ve yazdıkalrından bişe anladmım ve şu yazıların fontunu büyük yapmasan en fazla 4 yapsan

yaşım 15
konunda soru olmadığı için bildirdim gereksiz sandım çünkü başlıktan ve yazdıkalrından bişe anladmım ve şu yazıların fontunu büyük yapmasan en fazla 4 yapsan

Hep Bundan KAybediyorsunuz Hemen Bildirme 2,3 Dakka bekle Belki Anlayan Olur Anlamadıgın Her Konuya Kilitse Pdbotun Konusuna İlk Hiç Kimse Anlamadı Onada Kilit Deseydin İşine Gelmiyor Kilit !!!!

-72 Lvl den başlangıç 250 lvl sınır 10m ile başlangıç
-Droplar 1000
-hp 300 zeka 12 sersem 8 hayvan 20
-Kolay P açmak için Ortada Sabit Npc
(Cinsiyet Değiştirme, Beceri Sıfırlamai, Piyango, At Alma, Temel Beceriler Dahildir.)
-Kantaşı girişli sürügün mağrası ve giriş için ortada sabit npc
-%100 Çalışan İçgörü Küresi
-Şebnemler, Ejderha Tanrı ++ İtemleri Npclerde, Sorunsuz Binekler...
-Binek Yüzüğü
-65 Level Silahları Npclerde Ekli (Muho vs.)
-Statüler Max 95
-Sorunsuz Ox
-İstediğiniz her yerde depo açabilirsiniz özel quest sayesinde
-Sorunsuz 3 Yol
-Sorunsuz Lonca Simgeleri
-Sorunsuz Lonca Savaşları
-Sorunsuz Işınlama Yüzüğü
-Nesne Market İstenilen Yerde Açılabiliyor
-Tr Tarzı Pazar Kurma ve Level Gösterme Aktif
-At İsmi Değiştirme Sorunsuz
-Boss Avcı Sistemi Sorunsuz
-Savun ve Yoket Sorunsuz
-Sorunsuz Biyolog Görevleri ve Hepsi Aktif
-Arena ve Vahşi Ada Aktif İçerisinde Mob Bulunmakta
-Türkçe Görevler
-Yaşlı kadına ekli exp sıfırlama
ve daha fazlası Revanmt2 [KASIM]

Forum kurallarında oyle bı kural yok eyer varsada neden koydular buyuk kucuk yaz dıye ;)

kardeş tmm cok konusmayalm sacma sapan her onune gelenı bıldırmeye devam et eskı forumumdada senı gıbı bırı vardı Cerberus nıcklı herkesı bıldırdı suan forumda 3 kısı var onlarda moderator ...!

Hep Bundan KAybediyorsunuz Hemen Bildirme 2,3 Dakka bekle Belki Anlayan Olur Anlamadıgın Her Konuya Kilitse Pdbotun Konusuna İlk Hiç Kimse Anlamadı Onada Kilit Deseydin İşine Gelmiyor Kilit !!!!

ben o konular varken yoktum :D saten kilit attırmada konu gereksiz görünüyorsa işime gelme gibi bir sorun yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri