HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar benim merak ettiği bitşey var.İris ile apis ve zeus'un özellikleri aynı mı?
Aynı onlar 2 slotlu droittir bunları skylab>tekno fabrikası > apis ve zeus droitlerini görebilirsin ve bunun parçalarını bulman için ganimet anahtarı açarak bulabilirsin.Apis9.Droittir Zeus İse 10. Droittir.
Anlattığının sadece son cümlesini bilmiyordum.Gerisini zaten herkes biliyor.Aynı onlar 2 slotlu droittir bunları skylab>tekno fabrikası > apis ve zeus droitlerini görebilirsin ve bunun parçalarını bulman için ganimet anahtarı açarak bulabilirsin.Apis9.Droittir Zeus İse 10. Droittir.
Tebrikler bende vds ilekalayıcısız 1 ay kasıcam 431 hızımvar vega . inş benımde bole olr 

İnş darısı olmayanların başına bide 4-5 havocum olsa daha bişey istemicemTebrikler bende vds ilekalayıcısız 1 ay kasıcam 431 hızımvar vega . inş benımde bole olr![]()
Beyler tr1 de 36 arge soyuk çar verdi arkadaş bende buna katlayıcı + Kbot + Vıp çektim [Katlayıcı+Vıp arkadaşlar aldılar] Hatta konu bile açmıştım 36 arge çar var 1 uyarı ondan mı yapim yoksa 0 dan mı diye
Çarın ilk hali
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bota attık 1 haftada söylüyorum dikkatle okuyun...
Kamikaze 3 + Kutu 3 + Kombo 3 + Tamir 2 + Sentinel + 7 iris + 1 alfa + 1 beta + 1 gamma + 1 zeta + 1 epsilon yaptım [Sentinel 1-1 de kutudan çıktı bende şaşırdım ama foto alamadım]
Beyler bu sabahda 85 m ye tr1 de iris aldım
Tarih
İşlem
Tutar
14.08. 11:00 VIP üye indirimi: kazanılan açık artırmaya % 5 indirim uygulandı. + 4.319.081 C.
14.08. 10:58 Teklifini ver. - 86.381.610 C.
2012-08-14 11:00:07
Açık artırmada kazanılan: Iris
Buda irisi aldıkdan 1-2 saat sonraki görüntü 30 kutu almıştım
Şimdi ki hali
Ya orda apis diroidi aldın diyo ya direk diroit mi parçası mı ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)