mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Nerden Nerelere Geldim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dasqo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 88
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler tr1 de 36 arge soyuk çar verdi arkadaş bende buna katlayıcı + Kbot + Vıp çektim [Katlayıcı+Vıp arkadaşlar aldılar :D ] Hatta konu bile açmıştım 36 arge çar var 1 uyarı ondan mı yapim yoksa 0 dan mı diye :)

Çarın ilk hali :)

Bota attık 1 haftada söylüyorum dikkatle okuyun...
Kamikaze 3 + Kutu 3 + Kombo 3 + Tamir 2 + Sentinel + 7 iris + 1 alfa + 1 beta + 1 gamma + 1 zeta + 1 epsilon yaptım [Sentinel 1-1 de kutudan çıktı bende şaşırdım ama foto alamadım]

Beyler bu sabahda 85 m ye tr1 de iris aldım :)

Tarih
İşlem
Tutar
14.08. 11:00 VIP üye indirimi: kazanılan açık artırmaya % 5 indirim uygulandı. + 4.319.081 C.

14.08. 10:58 Teklifini ver. - 86.381.610 C.
2012-08-14 11:00:07
Açık artırmada kazanılan: Iris

Buda irisi aldıkdan 1-2 saat sonraki görüntü 30 kutu almıştım :)

Şuanki hali :

İrislerim 6 level irisleri geliştirmeyi tavsiye ederim 6 level yaptım hepsini 38 k dan 40 k görmeye başladım kendi

4 Zeta yaptım havoç yok hayla bende sıkıldım daha zeta yapmadım eğer yapsaydım 2-3 havocum olurdu...

Boss kris kesiyordum tek başıma biri benden önce sıkmış bi kere ben kestim ama bana gelmedi chatten a'tal arkadaş teşekkürler boss kris için yazdı onu kese kese şerefim 5 m den 1.5 m düştü arkadaşımda beni eıc'e çağırdı şuan eıcdeyim ve 719 k şerefim var uzman yüzbaşıyım acemi binbaşıya 30-40 k kaldı

986 Tamir kuponum vardı hangar savaşlarında harcadım hızlı tamirde şuanda 210 tane kaldı ayrıca vıp bitti

230 kutu açtım Lf4 gününde 2 tane Lf4 çıktı 1 tanede epsiden geldi 3 tane oldu

3 Hangar yaptım
Spearhead-Leno-Goli 4. hangarıda almayı düşünüyorum onuda aegis yapıcam yada almam belli olmaz...

Kapılarda elit harcadım o yüzden fazla birikmedi ve ayrıca kbot 1 hafta kadar yoktu o zaman baya elit harcadım 150-200 k x2 50-60 k x3 30k da sab harcamıştım

Şuan 700 k elitim var :/

Sömestra kadar botta kalıcak canavarda saatte 5 k kasıyor ne kadar uri yapar siz hesaplayın :)

+ Her yoruma Rep :ka19:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri