HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler tr1 de 36 arge soyuk çar verdi arkadaş bende buna katlayıcı + Kbot + Vıp çektim [Katlayıcı+Vıp arkadaşlar aldılar
] Hatta konu bile açmıştım 36 arge çar var 1 uyarı ondan mı yapim yoksa 0 dan mı diye 
Çarın ilk hali
Bota attık 1 haftada söylüyorum dikkatle okuyun...
Kamikaze 3 + Kutu 3 + Kombo 3 + Tamir 2 + Sentinel + 7 iris + 1 alfa + 1 beta + 1 gamma + 1 zeta + 1 epsilon yaptım [Sentinel 1-1 de kutudan çıktı bende şaşırdım ama foto alamadım]
Beyler bu sabahda 85 m ye tr1 de iris aldım
Tarih
İşlem
Tutar
14.08. 11:00 VIP üye indirimi: kazanılan açık artırmaya % 5 indirim uygulandı. + 4.319.081 C.
14.08. 10:58 Teklifini ver. - 86.381.610 C.
2012-08-14 11:00:07
Açık artırmada kazanılan: Iris
Buda irisi aldıkdan 1-2 saat sonraki görüntü 30 kutu almıştım
Şuanki hali :
İrislerim 6 level irisleri geliştirmeyi tavsiye ederim 6 level yaptım hepsini 38 k dan 40 k görmeye başladım kendi
4 Zeta yaptım havoç yok hayla bende sıkıldım daha zeta yapmadım eğer yapsaydım 2-3 havocum olurdu...
Boss kris kesiyordum tek başıma biri benden önce sıkmış bi kere ben kestim ama bana gelmedi chatten a'tal arkadaş teşekkürler boss kris için yazdı onu kese kese şerefim 5 m den 1.5 m düştü arkadaşımda beni eıc'e çağırdı şuan eıcdeyim ve 719 k şerefim var uzman yüzbaşıyım acemi binbaşıya 30-40 k kaldı
986 Tamir kuponum vardı hangar savaşlarında harcadım hızlı tamirde şuanda 210 tane kaldı ayrıca vıp bitti
230 kutu açtım Lf4 gününde 2 tane Lf4 çıktı 1 tanede epsiden geldi 3 tane oldu
3 Hangar yaptım
Spearhead-Leno-Goli 4. hangarıda almayı düşünüyorum onuda aegis yapıcam yada almam belli olmaz...
Kapılarda elit harcadım o yüzden fazla birikmedi ve ayrıca kbot 1 hafta kadar yoktu o zaman baya elit harcadım 150-200 k x2 50-60 k x3 30k da sab harcamıştım
Şuan 700 k elitim var :/
Sömestra kadar botta kalıcak canavarda saatte 5 k kasıyor ne kadar uri yapar siz hesaplayın
+ Her yoruma Rep :ka19:
] Hatta konu bile açmıştım 36 arge çar var 1 uyarı ondan mı yapim yoksa 0 dan mı diye 
Çarın ilk hali

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bota attık 1 haftada söylüyorum dikkatle okuyun...
Kamikaze 3 + Kutu 3 + Kombo 3 + Tamir 2 + Sentinel + 7 iris + 1 alfa + 1 beta + 1 gamma + 1 zeta + 1 epsilon yaptım [Sentinel 1-1 de kutudan çıktı bende şaşırdım ama foto alamadım]
Beyler bu sabahda 85 m ye tr1 de iris aldım

Tarih
İşlem
Tutar
14.08. 11:00 VIP üye indirimi: kazanılan açık artırmaya % 5 indirim uygulandı. + 4.319.081 C.
14.08. 10:58 Teklifini ver. - 86.381.610 C.
2012-08-14 11:00:07
Açık artırmada kazanılan: Iris
Buda irisi aldıkdan 1-2 saat sonraki görüntü 30 kutu almıştım

Şuanki hali :
İrislerim 6 level irisleri geliştirmeyi tavsiye ederim 6 level yaptım hepsini 38 k dan 40 k görmeye başladım kendi
4 Zeta yaptım havoç yok hayla bende sıkıldım daha zeta yapmadım eğer yapsaydım 2-3 havocum olurdu...
Boss kris kesiyordum tek başıma biri benden önce sıkmış bi kere ben kestim ama bana gelmedi chatten a'tal arkadaş teşekkürler boss kris için yazdı onu kese kese şerefim 5 m den 1.5 m düştü arkadaşımda beni eıc'e çağırdı şuan eıcdeyim ve 719 k şerefim var uzman yüzbaşıyım acemi binbaşıya 30-40 k kaldı
986 Tamir kuponum vardı hangar savaşlarında harcadım hızlı tamirde şuanda 210 tane kaldı ayrıca vıp bitti
230 kutu açtım Lf4 gününde 2 tane Lf4 çıktı 1 tanede epsiden geldi 3 tane oldu
3 Hangar yaptım
Spearhead-Leno-Goli 4. hangarıda almayı düşünüyorum onuda aegis yapıcam yada almam belli olmaz...
Kapılarda elit harcadım o yüzden fazla birikmedi ve ayrıca kbot 1 hafta kadar yoktu o zaman baya elit harcadım 150-200 k x2 50-60 k x3 30k da sab harcamıştım
Şuan 700 k elitim var :/
Sömestra kadar botta kalıcak canavarda saatte 5 k kasıyor ne kadar uri yapar siz hesaplayın

+ Her yoruma Rep :ka19:
Son düzenleme:
Tebrikler , Darısı Bizim Başımıza . :l03:
Edit1 : +Rep Nerede Kaldı
Edit2 : +Rep İçin Sağol :l03:
Edit1 : +Rep Nerede Kaldı

Edit2 : +Rep İçin Sağol :l03:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)