Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

PC'm açılmıyor lütfen yardım edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaraliyanliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 546

yaraliyanliz

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Elektrikler Gitti Tabi Elektrikler Gitmeden Önce Pc'm Açıktı Ve Sonra Tekrar Açtım Ve Bilgisayarımda Mavi Ekran Çıktı Hiç Bir Şey Yapamadık Ve Ertesi Gün Format Attırmaya Götürdük Ve Format Atıldı.

Bundan Yaklaşık 1-2 Hafta Sonra Bilgisayarı Normal Kapattan Değil De Direk Fişi Çekmiştim Ve Sonra Bilgisayar Açtım.

Windows Xp Yazısı Gelince Mavi Ekran Açılıp Hemen Kapanıyor Ve Bilgisayarı Yeniden Başlatıyor Otomatikmen.

Sorunu Çözebilir Misiniz Lütfen Bir Daha Yaşanmasını İstemiyorum Bu Olayın

Son düzenleme:
Direk fişten çektiğin için oluyor elektrik gitmesinden aynı sorun 2 defada bana oldu direk fişten çektindendir formatla düzelceğini tahmin ediyorum

System32'deki dosyalar zarar görmüş, eğer biliyorsan check disk yani sistem kurtarma yap, yada format at

Format atmak yerine işletim sistemini bastan kurup 0 temiz bir system klasörüyle baslayabillirsin :)

Şunu dene . Xp cd ni tak . Ön yüklemeleri yapsın Sürücü biçimlendirme ekranı gelince format işlemini iptal et . resetle pc ni Sorunun düzelme şansı var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri