HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Seni dinleyince açasım geliyor ama diğer yandan da şeytana uyma diyorum kendime.
Seni dinleyince açasım geliyor ama diğer yandan da şeytana uyma diyorum kendime.
Bence uyma lf4 şansı çok az 2 kat olunca da fark etmiyor yani diğer 2 kattada 50 kutuda 1 tane çıkarmıştım
Nerde açtınTasarımda lazım
![]()
Şirketinin x3 Haritasında aç ben Hep Oralarda Açıyorum ama Bka Diyorum bendeki Şans Sende Olmayabilir

Bence uyma lf4 şansı çok az 2 kat olunca da fark etmiyor yani diğer 2 kattada 50 kutuda 1 tane çıkarmıştım
FLood için Pardon
Kardeşim 2 Kattada Az Diyorsun Adamların Hevesini Kırıyorsun ben 12 Kutuda 2 Lf4 Çıkardım Yani İlla alın Demiyorum Şansına Güvenen şöyle Gelsin Diye Bir Şarkı Var
Yani anladık arkadaşım anladık 12 kutuda 2 lf4 çıktı helal olsun tamam yeter resmen mesaj kasıyorsun birşeyi 10 defa yazmanın anlamı yok.FLood için Pardon
Kardeşim 2 Kattada Az Diyorsun Adamların Hevesini Kırıyorsun ben 12 Kutuda 2 Lf4 Çıkardım Yani İlla alın Demiyorum Şansına Güvenen şöyle Gelsin Diye Bir Şarkı VarYani
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)