Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Darkorbit VPS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnrKrkmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hakettiği cezayı almış :) Kardeşim bide bu linux sorun çıkarmasın ? BEn pek linux anlamıyorum o yüzden pek bir fikrim de yok açıkcası

Hocam Size Önerim , Xp Vds Alın , Bende Vps Almayı Düşünüyürdum Yoncudan Ama Sonra Vps nin Site Üzerinden Oldugunu Ögrendim Galiba Bot Açmak Münkün Değil !

Sakın Linux Vds veya Vps almayın , Kullanamazsınız.Bir çok sorun yaşarsınız.

En iyisi 10-20 Tl ile Windows Vps almak..

Sen anlarsın bu vps vds işlerinden vps alırsak botta sorun yaşamayız dimi?Yaşamıcaksak fiyatı neden düşük ? Ve son olarak güvendiğin bir site var mı bu fiyatlarda bize verebileceğin

Hocam Size Önerim , Xp Vds Alın , Bende Vps Almayı Düşünüyürdum Yoncudan Ama Sonra Vps nin Site Üzerinden Oldugunu Ögrendim Galiba Bot Açmak Münkün Değil !

Evet açılmıyor , Birisi almıştı Yoncu'dan , Sonra bana kullanamıyorum diye özel mesaj göndermişti , Pişman olmuştu.Kesinlikle tavsiye etmiyorum

Sen anlarsın bu vps vds işlerinden vps alırsak botta sorun yaşamayız dimi?Yaşamıcaksak fiyatı neden düşük ? Ve son olarak güvendiğin bir site var mı bu fiyatlarda bize verebileceğin

Özel mesaj ile bir adres gönderiyorum şimdi ..Merak etme Alıcağınız Vps veya Vds Windows Xp olduğu sürece sorun yaşamazsınız

Son düzenleme:
Evet açılmıyor , Birisi almıştı Yoncu'dan , Sonra bana kullanamıyorum diye özel mesaj göndermişti , Pişman olmuştu.Kesinlikle tavsiye etmiyorum

Özel mesaj ile bir adres gönderiyorum şimdi ..Merak etme Alıcağınız Vps veya Vds Windows Xp olduğu sürece sorun yaşamazsınız

Birde Ben Pm Alabilirmiyim,Fiyatı Ucuz Vps - Vds Farketmez :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri