HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
+ İntel İ7/İ5 İşlemci
+ 1024 Mb DDR3 Ram
+ 100 GB SATA2 Hdd
+ SINIRSIZ Trafik
+ 1 Gbit Dublex Port
+ Fransa/OVH Lokasyon
+ 7/24 Ticket Desteği
+ LİNUX'ta SSH Erişim Desteği
+ WİNDOWS'ta Uzak Masaüstü Desteği
@ServerQuery nasıl bu ben pek bilmiyorum da sanırım bütün sunucları windows server 2008 fiyatıda 20tl fena değil stokları tükenmeden aliyim diyorum eğer iyiyse arkadaşlara bu sitenin linkini veririm tabi reklam olmucaksa
+ 1024 Mb DDR3 Ram
+ 100 GB SATA2 Hdd
+ SINIRSIZ Trafik
+ 1 Gbit Dublex Port
+ Fransa/OVH Lokasyon
+ 7/24 Ticket Desteği
@ServerQuery nasıl bu ben pek bilmiyorum da sanırım bütün sunucları windows server 2008 fiyatıda 20tl fena değil stokları tükenmeden aliyim diyorum eğer iyiyse arkadaşlara bu sitenin linkini veririm tabi reklam olmucaksa

site linkini atarmısın o.mden kardeşim+ İntel İ7/İ5 İşlemci
+ 1024 Mb DDR3 Ram
+ 100 GB SATA2 Hdd
+ SINIRSIZ Trafik
+ 1 Gbit Dublex Port
+ Fransa/OVH Lokasyon
+ 7/24 Ticket Desteği
@ServerQuery nasıl bu ben pek bilmiyorum da sanırım bütün sunucları windows server 2008 fiyatıda 20tl fena değil stokları tükenmeden aliyim diyorum eğer iyiyse arkadaşlara bu sitenin linkini veririm tabi reklam olmucaksa![]()
+ İntel İ7/İ5 İşlemci
+ 1024 Mb DDR3 Ram
+ 100 GB SATA2 Hdd
+ SINIRSIZ Trafik
+ 1 Gbit Dublex Port
+ Fransa/OVH Lokasyon
+ 7/24 Ticket Desteği
@ServerQuery nasıl bu ben pek bilmiyorum da sanırım bütün sunucları windows server 2008 fiyatıda 20tl fena değil stokları tükenmeden aliyim diyorum eğer iyiyse arkadaşlara bu sitenin linkini veririm tabi reklam olmucaksa![]()
Evet fiyatı ve özellikleri Uygun , Özel mesaj gönderelere Bulabilecekleri adresi gönderdim. @Depents; Şimdi gönderiyorum linki
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)