-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Agesis confi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MacTavish87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 565

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar şimdi mesela ben adamla vs atıcam adamda kalkan var ama 20k fln geçiriyo ben güve var 30 fln atıyom ama ben istiyorum hem kalkan olsun hemde 25k fln çakayım uri sorun değil diroit tasarımı alabilirim,confi nasıl dizeyim?

1.Confi
Jeneratorler:Full Kalkan
İrisler:Full Lf
2.Confi
Jeneratorler:Full Hız
İrisler:Full Kalkan

Confi 1 De Savas İlk Sabla Gir Rakip Kalkanı Bıtırınce Ataga Gec Kalkanın Full Bıtsede Confi2 Gecme Hemen Biraz Canın İnsin Sonra Confi 2 Ye Gec Ölmeye Yakınsan Full Hızdayken Geriye Dogru Cekıl Kalkan Yenıle Varsa Savas Robotu Özelligi+Aegeis Özelliklerini Bas Tekrar Saldır Bu Taktıkle Alamadıklarım Sadece Full Lf4 Filan Olanlar

Proların %90 ı Zaten Confi 2 Hız Döser Can Az Kalkan Bittiginde Geri Kacıp Kalkan Fuller Savas Robotu Atar
Akrep,Alemdarda Bu Taktıklerle Savasıyor Vıdeolarında Görebilirsiniz

Son düzenleme:
1.Confi
Jeneratorler:Full Kalkan
İrisler:Full Lf
2.Confi
Jeneratorler:Full Hız
İrisler:Full Kalkan

Confi 1 De Savas İlk Sabla Gir Rakip Kalkanı Bıtırınce Ataga Gec Kalkanın Full Bıtsede Confi2 Gecme Hemen Biraz Canın İnsin Sonra Confi 2 Ye Gec Ölmeye Yakınsan Full Hızdayken Geriye Dogru Cekıl Kalkan Yenıle Varsa Savas Robotu Özelligi+Aegeis Özelliklerini Bas Tekrar Saldır Bu Taktıkle Alamadıklarım Sadece Full Lf4 Filan Olanlar

Proların %90 ı Zaten Confi 2 Hız Döser Can Az Kalkan Bittiginde Geri Kacıp Kalkan Fuller Savas Robotu Atar
Akrep,Alemdarda Bu Taktıklerle Savasıyor Vıdeolarında Görebilirsiniz
tamam ozaman 2. konfi doğruda 1. konfiyi snn dediğin gibi yapaym irisler full lf3 gemideki hızları çıakrtıp kalkan takayım bide elmas alayımmı ?=

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri