Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Agesis confi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MacTavish87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 565

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben Her Vsye Güve Giriyorum.
Elmas Canini İndirdigi İcin Söyle Bir Sıkıntı Oluyor Yuksek Dmg Verdıgı Zaman Rakıp Özellikle Güvesi Veya Dimisli Olursa Kalkanın Yarıya Inerken Canın 10-20k Kalabılıyor.Can Daha Büyük Bir Önem Tasıyor Bence Vs Sırasındayken Güveye Gec Rakibin Canına Dmgni Ver Confi 2 Acıp Geri Cekil Kalkan Fulle Tekrar Saldır
Bu Taktıkle Elın Hızlıyla Senden Daha Iyılerını Cok Rahat Alırsın

Ben Her Vsye Güve Giriyorum.
Elmas Canini İndirdigi İcin Söyle Bir Sıkıntı Oluyor Yuksek Dmg Verdıgı Zaman Rakıp Özellikle Güvesi Veya Dimisli Olursa Kalkanın Yarıya Inerken Canın 10-20k Kalabılıyor.Can Daha Büyük Bir Önem Tasıyor Bence Vs Sırasındayken Güveye Gec Rakibin Canına Dmgni Ver Confi 2 Acıp Geri Cekil Kalkan Fulle Tekrar Saldır
Bu Taktıkle Elın Hızlıyla Senden Daha Iyılerını Cok Rahat Alırsın
Tamam Sağol..

Kardeş sana kendi taktiğimi veriyim , full hız koyma yerine 10 hız 5 kalkan koy vsye başladığın anda yengeçe tak ve sab çek bölece karşıdakinin kalkanı kolay yersin ve dpnden gitmez , karşıdaki adamın kalkan yarılandığında güveye tak ve adamı rahatça kes bu benim taktik bu taktikle 3 adam ard arda rahat kesiyorum

Kardeş sana kendi taktiğimi veriyim , full hız koyma yerine 10 hız 5 kalkan koy vsye başladığın anda yengeçe tak ve sab çek bölece karşıdakinin kalkanı kolay yersin ve dpnden gitmez , karşıdaki adamın kalkan yarılandığında güveye tak ve adamı rahatça kes bu benim taktik bu taktikle 3 adam ard arda rahat kesiyorum
Sağol Elmas-Yengeç kararsız kaldım :D

elmas-aegis ikilemesi cubi için idealdır ama vsde pert :) karşındaki adam sana saniyede 50-60bn vuruyo düzen sana saniyede 5bn kalkan veriyo :) ama elmasın vsde tek işe yaradığı yer x1 1vs1 lerdr :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri