Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Aegis?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cafergelolum2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bak kardeş bende para biriktirdim aldım kapı yaparken kaçmiorum bile :D cubikon felan neki rahat kesiorum elmas tasarımımda var zaten ama şöle bişi var sadece kasmalık işine yarar.
Şimdi diycekler ws dede yarar link vs. aticaklar ama goli her türlü Pvp de alır can la kalkan bassa nolucak la sağlam bi goli güve le gelir 150k girer 15 k 20k nın ne faydası olucak :D

Bende para biriktiriyorum yakında elmas alıcam .

Bak kardeş bende para biriktirdim aldım kapı yaparken kaçmiorum bile :D cubikon felan neki rahat kesiorum elmas tasarımımda var zaten ama şöle bişi var sadece kasmalık işine yarar.
Şimdi diycekler ws dede yarar link vs. aticaklar ama goli her türlü Pvp de alır can la kalkan bassa nolucak la sağlam bi goli güve le gelir 150k girer 15 k 20k nın ne faydası olucak :D

Kapı Yaparken Kaçmıyormusun Bile :D Elmasla 200k Canın Olur küçük Krisslerin Hepsi 100k Vuruyor %80 Absorde 20ksı cana Girer 45 saniyede Canın Bitmezse Şanslısın :D Hemen Can Doldurusun

Kapı Yaparken Kaçmıyormusun Bile :D Elmasla 200k Canın Olur küçük Krisslerin Hepsi 100k Vuruyor %80 Absorde 20ksı cana Girer 45 saniyede Canın Bitmezse Şanslısın :D Hemen Can Doldurusun
Zaten insa felanda basarsam rahat yani :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri