- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bak kardeş bende para biriktirdim aldım kapı yaparken kaçmiorum bile
cubikon felan neki rahat kesiorum elmas tasarımımda var zaten ama şöle bişi var sadece kasmalık işine yarar.
Şimdi diycekler ws dede yarar link vs. aticaklar ama goli her türlü Pvp de alır can la kalkan bassa nolucak la sağlam bi goli güve le gelir 150k girer 15 k 20k nın ne faydası olucak
cubikon felan neki rahat kesiorum elmas tasarımımda var zaten ama şöle bişi var sadece kasmalık işine yarar.Şimdi diycekler ws dede yarar link vs. aticaklar ama goli her türlü Pvp de alır can la kalkan bassa nolucak la sağlam bi goli güve le gelir 150k girer 15 k 20k nın ne faydası olucak

- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bende para biriktiriyorum yakında elmas alıcam .
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bak kardeş bende para biriktirdim aldım kapı yaparken kaçmiorum bilecubikon felan neki rahat kesiorum elmas tasarımımda var zaten ama şöle bişi var sadece kasmalık işine yarar.
Şimdi diycekler ws dede yarar link vs. aticaklar ama goli her türlü Pvp de alır can la kalkan bassa nolucak la sağlam bi goli güve le gelir 150k girer 15 k 20k nın ne faydası olucak![]()
Kapı Yaparken Kaçmıyormusun Bile
Elmasla 200k Canın Olur küçük Krisslerin Hepsi 100k Vuruyor %80 Absorde 20ksı cana Girer 45 saniyede Canın Bitmezse Şanslısın
Hemen Can Doldurusun- Katılım
- 10 Tem 2012
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Zaten insa felanda basarsam rahat yaniKapı Yaparken Kaçmıyormusun BileElmasla 200k Canın Olur küçük Krisslerin Hepsi 100k Vuruyor %80 Absorde 20ksı cana Girer 45 saniyede Canın Bitmezse Şanslısın
Hemen Can Doldurusun