HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bende botting yapayım dedim ama benimki yarım botting olacak yani 12 saat 
Neden hiç bir kazancın olmayacağı için botting yapıyorsun diye soranlar olacaktır.Rep puanı kazanmak için,Tüm paylaşımlarıma bu konuyu eklemek için ve size yardım etmek için yapıyorum.
BOTTİNG İÇİN ŞARTLAR
1-Rep puanı göndermek
2-Mesajımı beğenmek
3-konuya yorum atmak
4-başka şart yok
PEKİ BOTTİNG SÜRESİ NE KADAR OLACAK ?
Pazartesi --> 13:00-5:00
Salı --> 15:00-1:00
Çarşamba --> 13:00-5:00
Perşembe --> 15:00-1:00
Cuma --> 13:00-5:00
Cumartesi -->13:00-5:00
Pazar --> 15:00-1:00
NOTkişiler 1 haftada bir değişmektedir.Botting süresi dışında hesabınıza girebilirsiniz fakat bottaykan hesabınıza girerseniz atılırsınız!
1-Boxy bot -->hernos
3-Boxy bot -->furkanli34
4-Boxy bot -->laned123
5-Boxy bot -->
6-Boxy bot -->
7-Boxy bot -->
8-Boxy bot -->
9-Boxy bot -->
10-Boxy bot -->
11-İbot -->isimverilenfenerli
12-İbot -->
13-İbot -->
14-Kbot -->
15-Kbot -->
16-Kbot -->
17-Pbdo bot -->furkaner262
18-Pbdo bot -->
19- Pbdo bot -->
20-Pbdo bot -->
NOT2Pbdo bota 1 tane alım olacak ve sadece kbot online olduğu zaman koyulacaktır.
NOT2:İsteyen kişilerin pazartesi-salı bota koyulmayacaktır
NOT3:Botting isteyen kişiler bana ID-Şifre-Ve serverin kodunu(int3 gibi) özel mesaj atacaklar.Aynı zamanda hangi hritada kasılacağını ve kamufle alıp almayacağını
NOT4:Bot işleminin kişileri haftada bir değişecektir
NOT5:Bir hafta sonra vds alıcağım ve bot sayısını azaltıp süreyi 7/24 yapıp sadece tm üyeleri alacağım
Şimdiden haayırlı olsun :ka19:
//EDİT
Arkadaşlar pbdo botun forum üyeliğini verirseniz sınırsız pbdo bot açabilirim :ka19:

Neden hiç bir kazancın olmayacağı için botting yapıyorsun diye soranlar olacaktır.Rep puanı kazanmak için,Tüm paylaşımlarıma bu konuyu eklemek için ve size yardım etmek için yapıyorum.
BOTTİNG İÇİN ŞARTLAR
1-Rep puanı göndermek

2-Mesajımı beğenmek

3-konuya yorum atmak

4-başka şart yok

NOTkişiler 1 haftada bir değişmektedir.Botting süresi dışında hesabınıza girebilirsiniz fakat bottaykan hesabınıza girerseniz atılırsınız!
1-Boxy bot -->hernos
3-Boxy bot -->furkanli34
4-Boxy bot -->laned123
5-Boxy bot -->
6-Boxy bot -->
7-Boxy bot -->
8-Boxy bot -->
9-Boxy bot -->
10-Boxy bot -->
11-İbot -->isimverilenfenerli
12-İbot -->
13-İbot -->
14-Kbot -->
15-Kbot -->
16-Kbot -->
17-Pbdo bot -->furkaner262
18-Pbdo bot -->
19- Pbdo bot -->
20-Pbdo bot -->
NOT2Pbdo bota 1 tane alım olacak ve sadece kbot online olduğu zaman koyulacaktır.
NOT3:Botting isteyen kişiler bana ID-Şifre-Ve serverin kodunu(int3 gibi) özel mesaj atacaklar.Aynı zamanda hangi hritada kasılacağını ve kamufle alıp almayacağını
NOT5:Bir hafta sonra vds alıcağım ve bot sayısını azaltıp süreyi 7/24 yapıp sadece tm üyeleri alacağım
//EDİT
Arkadaşlar pbdo botun forum üyeliğini verirseniz sınırsız pbdo bot açabilirim :ka19:
Son düzenleme:
karşılık işe giriyor yaptığınMerhaba arkadaşlar bende botting yapayım dedim ama benimki yarım botting olacak yani 12 saat
BOTTİNG İÇİN ŞARTLAR
1-Rep puanı göndermek
2-Mesajımı beğenmek
3-konuya yorum atmak
4-başka şart yok
1-Boxy bot -->
3-Boxy bot -->
4-Boxy bot -->
5-Boxy bot -->
6-Boxy bot -->
7-Boxy bot -->
8-Boxy bot -->
9-Boxy bot -->
10-Boxy bot -->
11-İbot -->
12-İbot -->
13-İbot -->
14-Kbot -->
15-Kbot -->
16-Kbot -->
17-Pbdo bot -->
karşılık işe giriyor yaptığın
Yaptığım karşılıklı iş değildir.Karşılıklı iş olsa ben para alırdım.O zaman o çekiliş konuları da kilitlenirdi ?.Onlarda da konu beğenme şartı vardı ama kilitlenmedi :ka19:
Yaptığım karşılıklı iş değildir.Karşılıklı iş olsa ben para alırdım.O zaman o çekiliş konuları da kilitlenirdi ?.Onlarda da konu beğenme şartı vardı ama kilitlenmedi :ka19:
kilitli şuan çoğu
kilitli şuan çoğu
ya çekiliş bittiği ya da çok fazla uzattığı için kiliti.Depentse sor bakalım karşılıklı iş mi diye
.Neyse konuyu daha fazla kirletme :ka19:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)