HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hyr bak dinle ben bunla ilgili konu açmıştım ama gerksiz diye kpatıldı görüyomki herkeze gerekşiyo bak botu aöçmadan önce sil o dosysayı sonra bota gir forum ıd şifre yaz sonra üye ıd lşifre yaz bota bağlandıktan sonra yine o dosya oluşacak onu tekrardan sil sınırsız işte ama botu kapayınca tekarardan oluşur odosya yine aynı işlemleri yapman geerekir
hyr bak dinle ben bunla ilgili konu açmıştım ama gerksiz diye kpatıldı görüyomki herkeze gerekşiyo bak botu aöçmadan önce sil o dosysayı sonra bota gir forum ıd şifre yaz sonra üye ıd lşifre yaz bota bağlandıktan sonra yine o dosya oluşacak onu tekrardan sil sınırsız işte ama botu kapayınca tekarardan oluşur odosya yine aynı işlemleri yapman geerekir
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
öd ama bence her iki crağide yapın hem benim dediğm caraği hemde çet enginedeki craği böyle ce çoks ağlam olur bide 2-3saatte bir resetatın hızlanır
o dosyayı sildim şimdi ana çar pbdoda saatte 4 bin kasıyo diğeride boxyde 1500 uri kasıyo
birde cheat enginle speed hack yaptım çatır çatır kasıyo 
birde cheat enginle speed hack yaptım çatır çatır kasıyo 
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)