Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ibot kbot pbdbot boxybot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kovboy2010
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

beyler bakın ücretsiz bot kullanmak en iyisidir neden diceksiniz par vermiyosunuz ve şöyle analtayım
boxybot hiç ddos saldırısı yemedi
pbdbot 1kere yei ama çalışmaya devam etti baktılar pbd botun sahipleri fukara bidaha saldırmadılar bende pbd botçuyum
ibot baktılar adamlarda para var saldırıp duruyolar son günelrde
kbot ona sözüm yok zaten haftada 1gün kullanıyolar ama işte 11yıl yada sınırsız burası iyi ama açr yapması uzun sürüyo
gelelim uri kasımlarına
1.-pbd bot en iyi uri kasan denedim şahsen ibottan dah iyi kastı hatta 2katı akstı aynı gemiyele denedim harita filan aynı
2-ibot ve kbot 2si zaten tıpa tıp aynı zaten dosyaların içine bakarsanız kbottta ıbot diye dosya var
3-boxybot bu kötü pbdyi ypamayanalr kullanıyo cıs bot bu
gelelim bide güncelleme srümlerine
1-şüphesiz ibot adamlar hemen tak diye çıkarıyolar
2-pbd bot 23:30gibi çıkıyor aynı gün
3-boxybot 24:000 yada bidaki gün sabah çıkıyor
4-kbot adamlar ibottan çaldıkları için biraz zaman alıyo ama dediğim gibi ömür boyu 55tl 11yıl 30tl ibotun 1aylığına 11yıl veiryolar
ban yem risklerine
beyler hepsinin ban riski aslında aynıdır farklı diyenler sallama ypamış olurlar sadece kullanıcıya bağlıdır açaçağı zamanı bilecek şahsen ben biliyom ama uymuyom zman kuralına
sonuç olarak en iyi bot bence pbd bottur hem bedava hem de fazla uri 2.en hızlı güncelleme sizde görüşlerinizi bildiriniz yorum oalrak

Pbdo-bot bende yapamadığım için boxy kullanıyodum.Az uğraştım yaptım.Boxyden 2 kat daha iyi.24 saatte 25k kasarken Pbdo ile 24 saatte 50k

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri