Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bir ay öncesine kadar 50-60-70-80 arasında ping var iken şu son zamanlarda ping 100'ün altını görmüyor 200-300'lerde dolaşıyor şu son gelen güncelleme ile de yanda ping gözüküyor herkesin kaç olduğu.Orda bakıyorum benimki 140 diğer arkadaşların 60-80 arası buna bir çözüm var mı? Birkaç program indirdim internet trafiği falan rahatlatıcı adı altında yine aynı sorun yine aynı lag.Çözüm bulana şimdiden teşekkürler.:ka19:

Selamlar bugünlerde haxball santrallinde bir sorun yaşanıyor onun için herkeste bu sorun vardı 1 haftaya kadar onun mağduru olabilirsiniz veyahut geçmişinizi silerek bu durumu birazcıkta olsa düzeltebilirsiniz çerezleride silmeniz tafsiye edilir.İyi oyunlar dilerim.
Selamlar bugünlerde haxball santrallinde bir sorun yaşanıyor onun için herkeste bu sorun vardı 1 haftaya kadar onun mağduru olabilirsiniz veyahut geçmişinizi silerek bu durumu birazcıkta olsa düzeltebilirsiniz çerezleride silmeniz tafsiye edilir.İyi oyunlar dilerim.
Teşekkürler 1 aydır düzenli olarak taratıyorum pc'yi siliyorum çerezleri fayda etmiyor böyle gidicekse bırakıcam artık napıyım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)