Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Gm Olmak İstiyorum 17 yaşındayım Gmlık Veya Tl lık yaptım 3-4 kez navicat putty filezilla anlarım anlayışlı biriyimdir yıllarımı bu oyuna verdım wolfteam gibi oyunlarıda oynadım ama uzmanlık alanım metin2 sabit ıp hamachi kurdum birçok kez 1 kezde vps kurdum 7/24 onlıneyımdır facebook sayfa kasarım oyuna user getiririm ama bana +20 user fln getir gmsın die gelmeyın işime gelır 50 getirriim belkı 5 tane getiririm o bana baglı olan bişy deil ben reklam yaparım arkadaşlar mehmetturanxx@hotmail.com ekleyın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buda facebook hesabım ekleyebilirsiniz
Son düzenleme:
arkadaşlar photoshop navicat puty atak server fileziila gm kodları oyun sorunları herşeyden anlarım bunların yanı sıra oyunda kımseyı tanımam babam gelse kurallar dışıysa 1 yang vermem oyuncularla mesefemi korurum sonsuz saygılıyımdır kendımce ama herkez gibi kötü bir anım gelebilir ve hata yapabilirim ama bu minimumdur sadece ciddi ve saygılı kişiler eklesın dost olabilcegımız kişiler benm gibi düşünenler face-msn yukarda var ekleyebilir
düzenlıcem teldeyım şuan okudum bölüm kurallarını fln pcye geçıyorum 10 dkya kusuruma bakmayın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)