Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese öncelikle merhaba arkadaşlar.GM Olmak istiyorum konu başlığı altındaki en iyi GM adayının mesajını okuduğunuza emin olabilirsiniz.
Öncelikle yaşım 16 haberiniz olsun. Ama dedikleri gibi akıl yaşta ,değil başta hesabı ile hareket edersek bu işin ustasıyım diyebilrim. 2009 yılından beri metin 2 TR oynamakta pek çok PvP serverlarda GM lik yapmış bulunmaktayım. Serverinizi reklamlarımla canlandıracağımdan emin olabilirsiniz...Ben bu işi büyük bir hevesle ve zevk alarak ve işimi en doğru ve adil şekilde yapıyorum. Güven olayına gelirsek bana bu konuda kesinlikle güvenebilirsiniz.
-Yaşım 16
-3 senedir 5-6 k online oyunculu serverlerde GM lik yaptım.
-7 Senedir bu oyunla içli dışlı haldeyim.
- Vereceğim bilgilerle size kesin güven sağlamaktayım 7/24 bana ulaşabileceğinizi temenni ediyorum.
- 5-6 saat online,tatil günlerinde sabaha kadar online olacağım
- Kesinlikle adaletli bir görevli olup kural ihlali yapanın gözünün yaşına bakmayacağımdan emin olabilirsiniz.
- Bilgisayar becerilerim yüksek seviyede serverinize intro yapar daha çok user çekerim. Her türlü forumda 7/24 saat boyunca reklam yaparak serverinizin boş kalmayacağını temenni ederim.
DEDİĞİM GİBİ BENDEN İYİSİ MEZARDA
İletişim:
///
instagram/echollon.tg
skype/ Tarık Geleri
İletişime geçmenizi bekliyorum...