berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

CrossFire Honorable ribbonu Acil Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bList
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi dostkar, honorable ribbonu için ilk önce Sub Base'de makinelere 1 sarjor bosaltıp hepsini off durumuna getiriceksin, ondan sonra 2 tane SFC rütbeli adam öldürmelisiniz sub basein suyuna attıktan sonra vurun ama adamları ondan sonra Siyak Markete girip En tehlikeli orginizmaları inceleyip onları 20 kere şoklamanız lazım şoklama işlemi bitince profiline bak orda ribbonların yanında parlak bir ışık yanıyorsa ertesi gün ribbon senin olucak demektir eğer ışık yanmazsa ''Gorunma UGZ 25'' skillin yetmiyor demektir yetmesi için ilk önce Gravel Kartını alıp Item Shopa 4000 GP'ye satman lazım ama item shopda Rick diye bi adam var fena pazarlık yapıyo dikkat edin ona satmayın Rick 13:00 ve 23:00 arası dükkanda duruyo bazen mesaiye kalıyo umarım o saate denk gelmezsin. Kartı satınca Sikolasia görevini kabul edin ve gidip ucuz bir silah alın. Ondan sonra baştaki işlemi tekrarlayın ribbon sizin olucak :ka19:

Yok yok ben kesinlikle karar verdim bu adamın tekel bayisi var arkaya da atmış bir masa bir laptop orada yatıp kalkıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri