Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
cok saol kardeş rep gücüm cok yüksek olsa verirdim inan
kardeşim ayıp olmasa birşey daha sorucam o dedikleri verdikten sonra diyelerini ne yapyım söylermisin başkada birşey sormıycam söz
kardeşim ayıp olmasa birşey daha sorucam o dedikleri verdikten sonra diyelerini ne yapyım söylermisin başkada birşey sormıycam söz
O dediklerini verene kadar zaten 700.000 uri tutuyor.O zamana kadar da oyunu öğrenirsin merak etme

Roket uzmanı 5/5
Efekt için de
ısı araycısı 1/5
yaparsan iyi olur

cok saol kardeş facebook varsa versen ben 2 aydan beri bot kulanıyorum hatta daha fazla car haylan banlanmadı böle giderse saten hayyatta banlanmaz
sen ban face verde onları yaptıktan sonra sana msj atarım diylerinide söylersin kardeş
sen ban face verde onları yaptıktan sonra sana msj atarım diylerinide söylersin kardeşcok saol kardeş facebook varsa versen ben 2 aydan beri bot kulanıyorum hatta daha fazla car haylan banlanmadı böle giderse saten hayyatta banlanmazsen ban face verde onları yaptıktan sonra sana msj atarım diylerinide söylersin kardeş
onları yaptıktan sonra gerisi zarar bence
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)