Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,
Bildiğiniz Gibi Pbdo-Bot Hakkında Herkez Nasıl Kasılırım Nasıl Kasarım Gibi Sorular Soruyor Bizde Bu Kirliliği Önlemek Adına Bu Konudan Nasıl Kastığımızı Söyleyeceğiz Arkadaşlarda İstedikleri Gibi Birini Seçerler
Başlatıyorum.
ÖRNEK=
Server=Tr6
Map=x-2
Kesilen NPC - Kutu Toplama/Kutu Toplatmama=Lordakia,Strenuer,Boss Lordakia Ve Boss Strenuer.
Kullanılan Cehpane Türü=Lcb-10, Plt-2026
Gemi Türü=Leonov
Süre=9:30 Dakika
Saatte Kasılan Uridium Miktarı=4.000 Uridium
Kesilen NPC Sayısı=6.000
Kasılan Credi=9Flax Satımıyla Beraber 25.000.000 Credits
Kasılan Uridium=37.000
Kasılan Tecrübe Puanı=8.550.000
Kasılan Bonus Kutu Sayısı=6.700
​Taktiğiniz=Flax Alımı Yapıyorum 6.Seviyeye Getirip 2.000.000 Credits'e Satıyorum Böylece Credi Yapıp İhtiyaclarımı 'Açık Arttırma'dan Karşılıyorum.
Sizde Böyle Yaparsanız Bunun Gibi Sizin Taktiklerinizide Buradan Paylaşabilirim.
İyi Forumlar...
Bildiğiniz Gibi Pbdo-Bot Hakkında Herkez Nasıl Kasılırım Nasıl Kasarım Gibi Sorular Soruyor Bizde Bu Kirliliği Önlemek Adına Bu Konudan Nasıl Kastığımızı Söyleyeceğiz Arkadaşlarda İstedikleri Gibi Birini Seçerler
Başlatıyorum.
ÖRNEK=
Server=Tr6
Map=x-2
Kesilen NPC - Kutu Toplama/Kutu Toplatmama=Lordakia,Strenuer,Boss Lordakia Ve Boss Strenuer.
Kullanılan Cehpane Türü=Lcb-10, Plt-2026
Gemi Türü=Leonov
Süre=9:30 Dakika
Saatte Kasılan Uridium Miktarı=4.000 Uridium
Kesilen NPC Sayısı=6.000
Kasılan Credi=9Flax Satımıyla Beraber 25.000.000 Credits
Kasılan Uridium=37.000
Kasılan Tecrübe Puanı=8.550.000
Kasılan Bonus Kutu Sayısı=6.700
​Taktiğiniz=Flax Alımı Yapıyorum 6.Seviyeye Getirip 2.000.000 Credits'e Satıyorum Böylece Credi Yapıp İhtiyaclarımı 'Açık Arttırma'dan Karşılıyorum.
Sizde Böyle Yaparsanız Bunun Gibi Sizin Taktiklerinizide Buradan Paylaşabilirim.
İyi Forumlar...
Son düzenleme:
evet flax sat al çok güzel ama 9 flax olmaz bu bir
5. flaxtan sonra zarara girersin bu iki
//YANLIŞ ANLAMIŞIM
5. flaxtan sonra zarara girersin bu iki

//YANLIŞ ANLAMIŞIM
Son düzenleme:
Zaten Ben 7İrsim Tek Tek Al Yapıyorum Sen Kenidini Çok Zeki Sanmaevet flax sat al çok güzel ama 9 flax olmaz bu bir
5. flaxtan sonra zarara girersin bu iki![]()

Zaten Ben 7İrsim Tek Tek Al Yapıyorum Sen Kenidini Çok Zeki Sanma
9 flax kasıp satarsak ı 9 tane flax al kas sat diye yanlış okuduğum için artisliğin hiç lüzumu yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)