HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
konu yararlı...
--------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar youtube kanalımıza gelin LoL , minecraft , ( hunger games , survival vb. ) cry of fear , gta vice city ve gta san andreas videoları çekiyoruz bi abone olursanız seviniriz videolarımızı çok beğenirseniz paylaşmanız sayfamızın gelişmesinden büyük katkıda bulunacaktır .
Youtube kanalı :
Facebook adresi :
Youtube kanalı :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Facebook adresi :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yardım edin
Ben 1.6.2 serisini oynuyordum fakat oyun kendisi güncelleme yaptığı için 1.6.4 sürümüne yükseldi ve geri 1.6.2 yapmak istiyorum Multiplayer serverleri 1.6.2 serisinde olduğu için ben giremiyorum yardım edin
Ben 1.6.2 serisini oynuyordum fakat oyun kendisi güncelleme yaptığı için 1.6.4 sürümüne yükseldi ve geri 1.6.2 yapmak istiyorum Multiplayer serverleri 1.6.2 serisinde olduğu için ben giremiyorum yardım edin
Yardım edin
Geri alamassınız 1.6.2 bulur iseniz upload kısmını sildiginizde günceleme yapmaz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)