HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım minecraft oynayalım dedi bende kurdum ve bad video card hatası veriyor bütün konulara baktım ama bi çözüm bulamadım.Benim ekran kartım yandı bende anakarta bağladım.Driver yükleyemiyorum ekran kartı driverlerini.Ne yapabilrim ? Bide minecraft kendi sitesinden java sayesinde oynayabileceğimiz bir link vermiş oraya girdim bu sefer de "pixels not accelerated" hatasını alıyorum lütfen yardım edin
Şimdiden Teşekkür Ederm
Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım minecraft oynayalım dedi bende kurdum ve bad video card hatası veriyor bütün konulara baktım ama bi çözüm bulamadım.Benim ekran kartım yandı bende anakarta bağladım.Driver yükleyemiyorum ekran kartı driverlerini.Ne yapabilrim ? Bide minecraft kendi sitesinden java sayesinde oynayabileceğimiz bir link vermiş oraya girdim bu sefer de "pixels not accelerated" hatasını alıyorum lütfen yardım edinŞimdiden Teşekkür Ederm![]()
![]()
Vga olarak oynama şansınız yok ekran kartı gerekli.
ya ben nasıl adımın önüne ADMİN ve muroo ismini renkli yazıcam pluginlerim var Essentialsların hepsinden hemde nasil yapıcam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)