berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Minecraft Destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NouS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 109
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım minecraft oynayalım dedi bende kurdum ve bad video card hatası veriyor bütün konulara baktım ama bi çözüm bulamadım.Benim ekran kartım yandı bende anakarta bağladım.Driver yükleyemiyorum ekran kartı driverlerini.Ne yapabilrim ? Bide minecraft kendi sitesinden java sayesinde oynayabileceğimiz bir link vermiş oraya girdim bu sefer de "pixels not accelerated" hatasını alıyorum lütfen yardım edin
Smiley%20(106).gif
Şimdiden Teşekkür Ederm
s1.gif

Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım minecraft oynayalım dedi bende kurdum ve bad video card hatası veriyor bütün konulara baktım ama bi çözüm bulamadım.Benim ekran kartım yandı bende anakarta bağladım.Driver yükleyemiyorum ekran kartı driverlerini.Ne yapabilrim ? Bide minecraft kendi sitesinden java sayesinde oynayabileceğimiz bir link vermiş oraya girdim bu sefer de "pixels not accelerated" hatasını alıyorum lütfen yardım edin
Smiley%20(106).gif
Şimdiden Teşekkür Ederm
s1.gif

Vga olarak oynama şansınız yok ekran kartı gerekli.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri