HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tşkr
Minecrafı bilgisayarda oynadım, oyunu sevdim. Minecraft Pocket edition'u (Full) tablete de indirdim ama tablette sınırl item var. Mesela flint and steel gibi itemler yok. Ev yaparken derin çukurlar açıcam, tnt patlatıcam patlatamıyorum flint and steel olmadığı için. Bu tür itemlerin modları varmış. İtem modunu yükledim ama oyun çqlışmadı. Bana çalışan bir mod dosyası verir misiniz ?
(Minecraft Pe 0.6.1)
(Android 4.1.1)
(Minecraft Pe 0.6.1)
(Android 4.1.1)
Minecrafı bilgisayarda oynadım, oyunu sevdim. Minecraft Pocket edition'u (Full) tablete de indirdim ama tablette sınırl item var. Mesela flint and steel gibi itemler yok. Ev yaparken derin çukurlar açıcam, tnt patlatıcam patlatamıyorum flint and steel olmadığı için. Bu tür itemlerin modları varmış. İtem modunu yükledim ama oyun çqlışmadı. Bana çalışan bir mod dosyası verir misiniz ?
(Minecraft Pe 0.6.1)
(Android 4.1.1)
Pocket edition da zaten fazla block yok. Yavaş yavaş geliyor. Mod lar da pe de çalışmıyor diye biliyorum
Ama ben internette görüyorum mod yükleyip onuorlar videolarda.Pocket edition da zaten fazla block yok. Yavaş yavaş geliyor. Mod lar da pe de çalışmıyor diye biliyorum
Ama ben internette görüyorum mod yükleyip onuorlar videolarda.
Modlar eklenti paket görevi gördügü için tablette in aktif duruma geçiyorlar tabletler için bir ek yama yapılması lazm modların tablette çalışması için.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)