mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Minecraft Destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NouS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 109
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaŞlar mİnecraft'a Öncelerİ Üye olurken dİrek , msn ve kullanici adi'mizi yazabİlİyorduk. Şİmdİ deĞİŞtİ.. Şu an oyuna kaydolamiyorum . Regİester e tikladiĞmda mojang a kayit yerİ gelİyo. Ona kaydolunca mİneshafter den bİ Şeyler yapmak gerekİyo oralari yapamiyorum. Premİum Üyelİk diŞinda nasil kullanici adi alabİlİrİm.? LÜtfen yardim edİn.....

Daha önce çalışıyordu Laptopta bu hatayı veriyor Masaüstündede Bad video cardhatası vermeye başladı

Laptopta program eksikliligi var ozaman "virtual machine" uyarısı javanın kendinden kaynaklanıyor.

Bad wideo card hatası ise ekran kartının güncel olmadıgından kaynaklanıyor. oyunu sil ekran kartını güncelle oyunu kur ve görüş mesafelerini düşür.

Laptopta program eksikliligi var ozaman "virtual machine" uyarısı javanın kendinden kaynaklanıyor.

Bad wideo card hatası ise ekran kartının güncel olmadıgından kaynaklanıyor. oyunu sil ekran kartını güncelle oyunu kur ve görüş mesafelerini düşür.

Javayı 10 kere silip kurdum bişey değişmedi.
Ekran kartını güncelleyince zaten en güncel yüklü diyor.
Oyunuda 7-8 kere yeniden kurdum değişen yok.
Görüş mesafesini nerden değiştiricez onu anlamadım?

Ben 50 tane mod yükledim birbiriyle çakışan olmadı ama ComputerCraft 1.4.7 yi yüklüyorum Crash veriyo hemen bunu engellemenin yolunu bilen var mı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri