HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
aradasım ben bi sw krudum miillet girdi tntleri patlattı sw b*k oldu ben mesela bu bazı şeyleri serveden nasıl kadlrıcam ornek tnt bazı blok mesela nasıl olcak bıraz yardımcı olun allah rızası için 

Ben Minecraft Modlu server kurmak istiyorum ama minecraft.net ten minecraft_server.jar ı indiriyorum forge dosyasını içine atıyorum ama mineraft_server.jar a tıkladığımda DOSYA OLARAK(libs,coremods) yükleniyor ama server açılmıyor yani jar dosyası açılmıyor bu sorunun çözümünü bilen var mı ?
Ve bir server a kaç farklı mod yükleyebiliriz ben single da 53 modlu oynuyorum bunların hepsi server da çalışır mı ?
Ve bir server a kaç farklı mod yükleyebiliriz ben single da 53 modlu oynuyorum bunların hepsi server da çalışır mı ?
Ben Minecraft Modlu server kurmak istiyorum ama minecraft.net ten minecraft_server.jar ı indiriyorum forge dosyasını içine atıyorum ama mineraft_server.jar a tıkladığımda DOSYA OLARAK(libs,coremods) yükleniyor ama server açılmıyor yani jar dosyası açılmıyor bu sorunun çözümünü bilen var mı ?
http://www.turkmmo.com/minecraft/2434603-minecraft-modlu-server-kurma-yardim.html#post13682458
Konunuza cevap verdim.
A Java Exception has occurred hatası kac gundur aradım bulamadım cozumunu
Java sürümü ile ilgili bir hata silip tekrar kurmayı deneyin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)