HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben enes forumda çok ılgılenmıyordum sadece Metin2 pvp serverlere bakıyordum ve metın2 yi bıraktım bugun saat 23.50 de tekrar dondum ..
Ve Forumdada aktıf olucam ..
Ve Forumdada aktıf olucam ..
Arkadaşlar Oyunumuza 6 Tane GM Almaktayız.
Bu 6 GM den 1 ay deneme süresi sonra 3 tane GM seçiyoruz.
Bu GM lerin görevi.
Her Krallığı 1 GM o GM sadece o Krallığı yönetmekle sorumlu olucaktır.
Gm Alımı şu şekilde olmaktadır.
İlk 127 lvl olan direk deneme sürecsiz gm olucaktır hangi bayrak ise o bayrağın gm si kralı olucaktır.
Diğer 2. ve 3. 127 lvl olan ise deneme süresinden geçmek zorundadır.GM olmadığı takdirde oyun içi hediyeler alıcaktır.
Oyunda 127 olan bütün userlere sadece onlara özel zırh verilecektir.
En çok reklam yapanı ve user getireni(reklam yapan arkadaşlar bize reklamı oluşturduğu yerin linkini atmak zorunda aksi taktirde geçerli olmaz reklamı.)
Diğer seçenek ise ücret karşılığı ücreti sadece bi kereye mahsus vermektediler bunları yapan arkadaşlar bir aylık deneme süresine gireceklerdir bu 6 gm den sadece 3 tane seçeceğiz bu 1 ay deneme süresinde görevi en iyi şekilde yapan ve yöneticilerin kurallarına uyan ve userlere en iyi şekilde yardımcı olan arkadaşları seçiyoruz..
İlgilenen arkadaşlar.
msn:dudaklili-1990@hotmail.com adresini ekleye bilirler.
Yada face sayfamızdan bize yaza bilirler..
Bu 6 GM den 1 ay deneme süresi sonra 3 tane GM seçiyoruz.
Bu GM lerin görevi.
Her Krallığı 1 GM o GM sadece o Krallığı yönetmekle sorumlu olucaktır.
Gm Alımı şu şekilde olmaktadır.
İlk 127 lvl olan direk deneme sürecsiz gm olucaktır hangi bayrak ise o bayrağın gm si kralı olucaktır.
Diğer 2. ve 3. 127 lvl olan ise deneme süresinden geçmek zorundadır.GM olmadığı takdirde oyun içi hediyeler alıcaktır.
Oyunda 127 olan bütün userlere sadece onlara özel zırh verilecektir.
En çok reklam yapanı ve user getireni(reklam yapan arkadaşlar bize reklamı oluşturduğu yerin linkini atmak zorunda aksi taktirde geçerli olmaz reklamı.)
Diğer seçenek ise ücret karşılığı ücreti sadece bi kereye mahsus vermektediler bunları yapan arkadaşlar bir aylık deneme süresine gireceklerdir bu 6 gm den sadece 3 tane seçeceğiz bu 1 ay deneme süresinde görevi en iyi şekilde yapan ve yöneticilerin kurallarına uyan ve userlere en iyi şekilde yardımcı olan arkadaşları seçiyoruz..
İlgilenen arkadaşlar.
msn:dudaklili-1990@hotmail.com adresini ekleye bilirler.
Yada face sayfamızdan bize yaza bilirler..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)