Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

pbdo bot tam bir kaz....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan delibot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 876

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

dostum senin açtığın hesaplar neden banlanıyor hep

O kadar gereksiz konu varken ben gelip hile paylaşıyorum. İçinde 1-2 tane yazılımdan kaynaklı virüs çıkıyor. Konumu kapatıyorlar ve editliyorlar. Ben de modlara küfür ediyorum. Dün yöneticinin kendisine küfürlü mesaj attım ondan banladılar. O "OnurBedirhan" olarak kullandığım hesabımın banı açılıyor 1 gün sonra tekrardan ban yiyorum :D
Merkava crack paylaştığım kendi yaptığım video da koydum. Herif gelmiş demiş ki kesin virüstür bu Türkler crack yapamaz.
Al izle

Son düzenleme:
O kadar gereksiz konu varken ben gelip hile paylaşıyorum. İçinde 1-2 tane yazılımdan kaynaklı virüs çıkıyor. Konumu kapatıyorlar ve editliyorlar. Ben de modlara küfür ediyorum. Dün yöneticinin kendisine küfürlü mesaj attım ondan banladılar. O "OnurBedirhan" olarak kullandığım hesabımın banı açılıyor 1 gün sonra tekrardan ban yiyorum :D
Merkava crack paylaştığım kendi yaptığım video da koydum. Herif gelmiş demiş ki kesin virüstür bu Türkler crack yapamaz.
Al izle
merkava crackı bana verir misin ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri