Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
dostum senin açtığın hesaplar neden banlanıyor hep
O kadar gereksiz konu varken ben gelip hile paylaşıyorum. İçinde 1-2 tane yazılımdan kaynaklı virüs çıkıyor. Konumu kapatıyorlar ve editliyorlar. Ben de modlara küfür ediyorum. Dün yöneticinin kendisine küfürlü mesaj attım ondan banladılar. O "OnurBedirhan" olarak kullandığım hesabımın banı açılıyor 1 gün sonra tekrardan ban yiyorum

Merkava crack paylaştığım kendi yaptığım video da koydum. Herif gelmiş demiş ki kesin virüstür bu Türkler crack yapamaz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Al izle
Son düzenleme:
beta kristalinlerde gayet güzel yapıyo sadece 10 k can gitmiş![]()
Bende betadayım şu an sibelonitlerde 4 saat geçmiş normal mi ya da ben confiyi ayarlayamadım ondan mı yavaş bilemiyorum
merkava crackı bana verir misin ?O kadar gereksiz konu varken ben gelip hile paylaşıyorum. İçinde 1-2 tane yazılımdan kaynaklı virüs çıkıyor. Konumu kapatıyorlar ve editliyorlar. Ben de modlara küfür ediyorum. Dün yöneticinin kendisine küfürlü mesaj attım ondan banladılar. O "OnurBedirhan" olarak kullandığım hesabımın banı açılıyor 1 gün sonra tekrardan ban yiyorum
Merkava crack paylaştığım kendi yaptığım video da koydum. Herif gelmiş demiş ki kesin virüstür bu Türkler crack yapamaz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Al izle
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)